« на головну 18.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Ялта фіну підкорилася
Ялта фіну підкорилася Минулий вікенд став знаковим не лише для вітчизняних люби­телів автоспорту – цьогоріч традиційне Prime Yalta Rally проходило під егідою автори­тетної гоночної серії IRC. Тож 2–4 червня в Криму змагалася еліта однієї з найпрестижні­ших гоночних серій, а увага до змагань була прикута в понад 60 країнах світу!
 
Спорт
  І все ж таки – «Барса»
І все ж таки – «Барса» Найвідоміший фут­больний стадіон світу – лондонський «Уемблі» минулого вікенду при­ймав фінал Ліги чемпі­онів. У боротьбі за най­почесніший футболь­ний клубний трофей континенту зійшлися одні з найпопулярніших і найтитулованіших клубів світу – «Барсело­на» і «Манчестер Юнайтед».
 
Спорт
  Прощання «Севастополя»
Прощання «Севастополя» 21 травня команди української Прем’єр-ліги про­вели останні матчі сезо­ну 2010/2011 років. На п’єдесталі пошани ком­панію «Шахтарю» і «Динамо» – повпредам краї­ни у Лізі чемпіонів – тра­диційно для останніх ро­ків складе «Металіст», який разом із «Дніпром», «Карпатами» і «Вор­склою» гратиме в Лізі Єв­ропи. Залишають когор­ту найкращих запорізь­кий «Металург» і ПФК «Севастополь».
 
Спорт
  І знову «Динамо» – «Шахтар»
І знову «Динамо» – «Шахтар» 25 травня у Сумах від­будеться фінал розігра­шу Кубка України сезо­ну 2010/2011 років, у яко­му зустрінуться доне­цький «Шахтар» і київ­ське «Динамо». Відпо­відно до результатів жеребкування, командою-господарем у фі­нальному матчі буде представник столиці.
 
Спорт
  Із другої спроби
Із другої спроби «Шахтар», поступившись у 27-му турі в столиці київ­ському «Динамо» з розгром­ним рахунком 0:3, лише від­термінував оформлення шос­того в історії клубу звання чемпіона України. Здолавши напередодні Дня Перемоги у донецькому дербі земляків із «Металурга» з рахунком 2:0, «гірники» все ж достроково вибороли «золото» націо­нальної першості
 
Спорт
  Перший раунд – на словах
Перший раунд – на словах Минулого тижня претенденти на звання абсолютного чемпіона світу в надважкій категорії Володимир Кличко і Девід Хей зустрілися в офісі телеканалу НВО в Нью-Йорку. Нагадаємо, що після тривалих перемовин і неодноразового скасування поєдинків Кличко–Хей команди боксерів на­решті домовилися про проведення об’єднавчого поєдинку, який має відбу­тися 2 липня в німецькому Гамбурзі на 57-тисячному футбольному стадіоні Imtex Arena.
 
Спорт
  На чолі з «фартовим»
На чолі з «фартовим» 21 квітня вітчизняна спортивна громадськість нарешті дізналася ім’я наставника, який готуватиме головну команду країни до виступу на «до­машньому» чемпіонаті Європи. Головним тренером національної збірної України з футболу прогнозовано обрано Олега Блохіна – найуспішнішого керманича в її історії, який 2006 року на чемпіонаті світу в Німеччині ви­вів «синьо-жовту» дружину до вісімки найкращих команд планети.
 
Спорт
  І знову в когорті кращих
І знову в когорті кращих Минулого вікенду збірна України в далекій Австралії виборювала право наступного сезону виступати в основній сітці Світової групи розіграшу Кубка Федерацій – жіночого командного чемпіонату світу. У напруже­ній дводенній боротьбі, попри шалену підтримку трибунами місцевих спортсменок і доволі суттєву різницю в рейтингу WTA не на користь українок, наші дівчата перемогли господарів кортів, а відтак наступно­го сезону виступатимуть в елітному дивізіоні неофіційного командного чемпіонату світу серед жінок!
 
Спорт
  І знову «варяги» здолали «козаків»
І знову «варяги» здолали «козаків» Минулого вік-енду в харківсько­му Палаці спорту «Локомо­тив» відбулася найвидовищніша баскетбольна подія року в Україні – Матч зірок Суперліги 2011 року. Вітчизняні ша­нувальники гри помаранчевим м’ячем сповна скористалися можливістю отри­мати задоволення від майстерності най­кращих баскетболістів, які грають в ук­раїнському елітному дивізіоні.
 
Спорт
  У планах – спартакіада для нардепів
У планах – спартакіада для нардепів У Всеукраїнському фізкультурно-спортивному товаристві «Спартак», яке минулого року від­святкувало свій 75-й день народження, створено потужну команду однодумців та професіоналів, яка не лише підтримує традиції спартаківсько­го руху в Україні, а й постійно їх розвиває. Тут не лише дбають про оздоровлення фізкультур­ників, а й готують команди з різних видів спор­ту на всеукраїнські та міжнародні змагання. Однак при цьому спартаківці не замовчують проблеми, які стоять на заваді нормальному розвитку фізичної культури в нашій країні.
 

Сторінки: « 31 32 33 34 35 36 37 38 39

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання