« на головну 04.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Шева стріляє дуплетом
Шева стріляє дуплетом У понеділок були зіграні останні матчі першого кола групового турніру фі­нальної частини чемпіо­нату Європи. Головне кон­тинентальне футбольне свято, яке розпочало свою тритижневу ходу на вар­шавському стадіоні «На­родовому» матчем-від­криттям між збірними Польщі й Греції 8 червня, дісталося, нарешті, київського «Олімпійсько­го». Закривати коло виступаючих випало збір­ним України та Швеції.
 
Спорт
  Металурги піднімали гирі, грали у футзал і волейбол
Металурги піднімали гирі, грали у футзал і волейбол В останній місяць весни у Запоріжжі в легкоатлетичному манежі ВАТ «Запоріжсталь» і спортзалах «Динамо» та «Юність» пройшов перший етап фінальних змагань XXII робітничої спартакіади, яку проводить Центральний комітет Профспілки металургів і гірників України. 619 спортсменів із 31 підприємства ГМК прибули на запорізьку землю, аби помірятися силами у волейболі, гирьовому спорті та футзалі. У во­лейболі на перемогу претендували 20 колективів, гирьовому спорті – 24 команди, а у футзалі кращих визначали з-поміж 27 команд.
 
Спорт
  Чиновник потрапив у халепу
Чиновник потрапив у халепу Не оминають Україну спортивну «сканда­ли, інтриги, розслідування». Останнім ча­сом ми звикли, що стосуються вони пере­важно підготовки до Євро – скільки, хто й де на будівництві об’єктів і підготовці інфра­структури нібито «нагрів руки». Однак цьо­го разу біда прийшла звідки не чекали – «за руку» начебто упіймали високопосадовця НОК України, який, за твердженням жур­налістів британської ВВС, погодився прода­ти їм квитки на Олімпіаду, яка невдовзі стартує у Лондоні… А за законами Великої Британії спекуляція квитками на Олімпіа­ду прирівнюється до карного злочину.
 
Спорт
  Перші у Нідерландах
Перші у Нідерландах Минулої неділі в голландському Ейндховені фінішував чемпіонат Європи зі стрибків у воду. У Краї­ні тюльпанів вітчизняні стрибу­ни виявилися першими у медаль­ному заліку!
 
Спорт
  Регбі: на полі найсильніші
Регбі: на полі найсильніші На початку травня під егідою Федерації профспілок України в Києві відбулося відра­зу кілька спортивних заходів. Так, на сто­личній учбово-спортивній базі ФПУ «Спар­так» 12–13 травня пройшов третій між­народний турнір «Кубок посла Південно-Африканської Республіки в Україні з регбі».
 
Спорт
  З Блохіним – на Бразилію
З Блохіним – на Бразилію Очільник національної футбольної збірної Олег Блохін разом із своїм тренерським штабом ви­конуватиме завдання не лише вдало виступи­ти цього літа на домашньому Євро–2012, а й намагатиметься пробитися з головною ко­мандою країни на світовий чемпіонат, який за два роки прийматиме Бразилія.
 
Спорт
  Восьма вершина «гірників»
Восьма вершина «гірників» У неділю на реконструйованому «Олімпій­ському» у Києві відбувся фінал Кубка Украї­ни з футболу. На головній спортивній аре­ні Євро–2012 у боротьбі за другий за рангом національний трофей зійшлися дві доне­цькі команди. Як і зазвичай у поєдинках із земляками, «Шахтар» традиційно вва­жався фаворитом, однак, як засвідчив пере­біг подій на смарагдовому газоні, заздале­гідь віддавати перемогу іменитішим супер­никам «металурги» не збиралися.
 
Спорт
  Свято спорту на Майдані
Свято спорту на Майдані 21 квітня у центрі сто­лиці, попри мінливу по­году, було гамірно й ве­лелюдно – на майдані Незалежності, поряд із Будинком спілок, про­ходив Олімпійський день–2012. Ураховуючи те, що заходи Олімпій­ського дня у регіонах триватимуть із квіт­ня по червень, то цього­річ захід може зібрати рекордну кількість учасників!
 
Спорт
  За укол від перемоги
За укол від перемоги 13–14 квітня столиця України приймала чемпі­онат світу з фехтування. Упродовж двох днів під да­хом найбільшої критої спортивної арени країни – київського Палацу спор­ту 148 спортсменів з 25 країн світу виборювали нагороди змагань.
 
Спорт
  У боротьбі за «золото» буде «золотий матч»?
У боротьбі за «золото» буде «золотий матч»? Боротьба у вітчизняній фут­больній Прем’єр-лізі вступає у завершальну стадію. Матчі чергового туру визначили як мінімум бронзового призера, провели ротацію на проти­лежному полюсі турнірної таблиці. Тож з кожним на­ступним поєдинком дедалі безкомпромісніше постава­тиме питання про майбут­нього чемпіона, а також не­вдах, які за підсумками сезону змушені будуть прощатися з елітним дивізіоном.
 

Сторінки: « 31 32 33 34 35 36 37 38 39

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання