« на головну 04.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Героїв Лондона вітали в Україні
Героїв Лондона вітали в Україні Минулого тижня останні спортсмени української де­легації на ХХХ Олімпій­ських іграх повернулися з британської столиці на Батьківщину. На вітчизня­них героїв головних стартів чотириріччя очікували чис­ленні прийоми та нагоро­дження.
 
Спорт
  Лондон, гудбай! До зустрічі в Ріо!
Лондон, гудбай! До зустрічі в Ріо! У неділю ввечері лондонське небо розквіт­ло спалахами святкового салюту, який символізував закінчення ХХХ Олімпій­ських ігор. 16 днів британська столиця була епіцентром спортивних подій сві­ту. І от олімпійський вогонь загасили, офіційний прапор Олімпіади передали наступній столиці літніх головних ігор чотириріччя – Ріо-де-Жанейро.
 
Спорт
  На веслах перемоги
На веслах перемоги 1 серпня під час засідання Кабінету Міністрів України було прийнято постанову, згідно з якою збільшено випла­ти преміальних грошових винагород чемпіонам і призе­рам Олімпійських ігор та їх тренерам. Тож переможцям ХХХ Олімпіади за здобуте I місце виплачуватимуть 125 тис. доларів США, за II місце – 80 тис. доларів, за III місце – 55 тис. доларів. Таку ж суму відповідно отримають їх тренери або тренерський склад.
 
Спорт
  Костевич відкрила рахунок медалям
Костевич відкрила рахунок медалям Церемонія відкриття Олімпійських ігор у Лондоні закарбується в пам’яті глядачів. Для тих, хто стежить за подібними урочис­тостями на початку масштабних стартів, неперевершеною, мабуть, таки залишиться прелюдія до пекінської Олімпіади. Однак ан­глійці, насамперед завдяки зусиллям поста­новника вистави – оскароносного режисера Денні Бойла, спромоглися створити своє не­повторне, чарівне й непередбачуване видови­ще. Переказувати яке немає жодного сенсу, а змовчати – совість не дозволяє. Тож варто просто згадати про нього, аби в подальшому зосередитись на виступі наших спортсменів.
 
Спорт
  Із Києва до Лондона – за медалями
Із Києва до Лондона – за медалями 26 липня в Олімпійському сели­щі Лондона піднімуть прапор України. А напередодні від’їзду основної частини нашої коман­ди на головні спортивні старти чотириріччя в Києві за участі керівництва держави та пред­ставників міської влади відбу­лася урочиста церемонія прово­дів українських олімпійців.
 
Спорт
  Євген БАЖЕНКОВ: «Спартаківці готові до олімпійських стартів»
Євген БАЖЕНКОВ: «Спартаківці готові до олімпійських стартів» Наступного тижня у Лондоні стартують ХХХ Олімпійські ігри. Відтак із 27 липня по 12 серп­ня найкращі спортсмени світу ро­зіграють 2100 медалей. До столи­ці Великої Британії вирушають 245 українських олімпійців, які змагатимуться у 28 видах спор­ту. Ретельно готувалися до голов­ного старту чотириріччя і вихо­ванці профспілкових спортивних товариств. Пропонуємо увазі чи­тачів «ПВ» розмову з головою ФСТ «Спартак», членом НОК України Євгеном Баженковим.
 
Спорт
  Хто на «старенького»?
Хто на «старенького»? Минулої суботи Володимир Кличко провів обов’язковий захист титулу, зустрівшись на арені Stade de Suisse у швейцарському Берні з Тоні Томпсоном. Це була друга титульна зустріч боксерів у рингу, і знову перемога залишилася на боці українця. Цього разу Володимир «з’їв» Томпсона вже у шостому раунді…
 
Спорт
  Третя вершина піренейців
Третя вершина піренейців Футбольне свято під назвою Євро–2012 тріумфально скінчило свою ходу футбольними по­лями Польщі та України. У неділю у вирішальному матчі збірна Іс­панії досягла фан­тастичного успіху: виграла третій поспіль представ­ницький турнір міжнародного мас­штабу (чемпіонати Європи 2008 і 2012 років і чемпіонат світу–2010). Піренейці втретє приміряли європейську корону, а також стали першою командою, яка зуміла захистити титул тріумфаторів континентальної першості.
 
Спорт
  11-метрове прокляття англійців
11-метрове прокляття англійців Услід за груповим турніром на Євро–2012 розпочалася стадія плей-оф – найцікавіша на будь-якому турнірі. Матчі ¼ фіналу завершилися до­волі прогнозовано. Власне, бодай натяк на інтригу фахівці та експер­ти прогнозували лише в останньому матчі чвертьфіналу, у перших трьох фаворитів зустрічей визначити було легше. Зрештою, так воно і сталося.
 
Спорт
  Господарі Євро залишаються глядачами
Господарі Євро залишаються глядачами У вівторок відбулися заключні матчі гру­пового турніру на Єв­ро–2012. Третій матч у квартеті став ос­таннім на домашнь­ому чемпіонаті й для другого організатора чемпіонату – Украї­ни. Провівши надзви­чайний матч проти англійців, в якому на­шій команді необхід­на була лише перемо­га, «синьо-жовті» все ж вибули з числа пре­тендентів на євро­пейську футбольну корону. Тож надалі головне континен­тальне футбольне свято продовжувати­меться без господарів турніру. А тим ча­сом «ПВ» підіб’ють підсумки групового етапу першості кон­тиненту.
 

Сторінки: « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання