« на головну 04.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Поділля вітає бронзових призерів
Поділля вітає бронзових призерів На початку берез­ня на базі турис­тичного комплек­су «Буковель», що на Івано-Франківщині, відбулася Все­українська ак­ція Національно­го олімпійського комітету Украї­ни з популяриза­ції зимових видів спорту «Олімпій­ське лелеченя». Команда Хмель­ниччини посіла у змаганнях з гір­ськолижного сла­лому високе тре­тє місце.
 
Спорт
  Змагалися з нагоди свята
Змагалися з нагоди свята На початку берез­ня з нагоди Міжна­родного жіночого дня в приміщен­ні обласного Бу­динку спілок від­булися турніри з шахів і шашок се­ред жіночих ко­манд, представ­лених галузевими профспілками Пол­тавщини, а також міжгалузеві змаган­ня з армреслінгу.
 
Спорт
  Українці пристрілюються до Олімпіади
Українці пристрілюються до Олімпіади 7–10 березня в російсько­му Сочі – майбутній сто­лиці XXII зимових Олім­пійських ігор 2014 року відбувся передостанній етап Кубка світу з біатло­ну. За підсумками змагань у збірної України – «срі­бло» в жіночій естафеті та «бронза» Сергія Семено­ва в індивідуальній гонці.
 
Спорт
  Медпрацівники підкорюють гірськолижні траси
Медпрацівники підкорюють гірськолижні траси На чудовій трасі спортивного клубу «Синяк» в Мукачівському районі Закар­паття відбулися змагання обласної пер­шості з гірськолижного спорту серед пра­цівників охорони здоров’я. За перемогу боролися 25 команд медичних закладів і профспілкових санаторіїв краю. Приміт­но, що цього року традиційні старти на­були статусу міжнародних: у них взяли участь спортсмени санаторно-курортного об’єднання Федерації Незалежних проф­спілок Росії «Профкурорт».
 
Спорт
  Перший крок до всеукраїнського чемпіонату
Перший крок до всеукраїнського чемпіонату Фінішував регіо­нальний турнір із хокею з шайбою, який організува­ла Полтавська об­ласна організація ФСТ«Колос».
 
Спорт
  Повторили рекордний результат
Повторили рекордний результат Як уже повідомляли «ПВ» у минуло­му номері, чемпіонат світу з біатло­ну у чеському місті Нове-Место роз­почався для українських стріляючих лижників надзвичайно вдало: наші дівчата на старті змагань здобули од­разу три нагороди. До закінчення сві­тової першості вони ще двічі сходили на п’єдестал пошани, тож завершили змагання на високому третьому місці у підсумковій табелі про ранги.
 
Спорт
  Урожайний дебют у Чехії
Урожайний дебют у Чехії Чеське Нове Место вперше приймає чемпіонат світу з біатлону, але для українських стріляючих лижників і ві­тчизняних шанувальників цього зи­мового виду спорту воно вже стало знаковим – наші дівчата встигли впи­сати свої імена в історію світового біатлону.
 
Спорт
  Не виробництвом єдиним…
Не виробництвом  єдиним… Упродовж багатьох років трудовий колек­тив ДП «Завод імені Малишева» не зами­кався на суто виробничих питаннях: одне з чільних місць посідала й громадська ро­бота, і як її незмінна частина – спортивне життя. Керівництво, профспілковий комітет завжди багато уваги приділяли фізичному вихованню трудівників заводу, проведен­ню масових спортивних заходів, тож із ча­сом фізкультура і спорт міцно увійшли у по­бут заводчан, стали нагальною потребою, важливим засобом виховання міцних, за­гартованих і життєрадісних людей.
 
Спорт
  Розвінчання рекордсмена «Тур де Франс»
Розвінчання рекордсмена «Тур де Франс» Після довгих ро­ків звинувачень найтитулованішо­го шосейного ве­лосипедиста Лен­са Армстронга у вживанні заборо­нених препаратів уже й на лабора­торному рівні до­ведено, що за часів розквіту спортив­ної кар’єри він ужи­вав допінг. Не виста­чало лише зізнання самого спортсмена, який увесь час напо­легливо заперечу­вав свою провину. Нарешті минулого тижня під час шоу Опри Вінфрі він щи­росердечно розпо­вів про свої гріхи.
 
Спорт
  А Йозеф Блатер – проти
А Йозеф Блатер – проти Визріла в головах босів кількох російських клу­бів ідея проведення спільного чемпіонату країн СНД, схоже, при­речена на загибель, так, власне, остаточно й не сформувавшись. Президент ФІФАЙо­зеф Блатер, коментую­чи можливість такого об’єднання, категорич­но її відкинув. Хочеть­ся вірити, що головний футбольний менеджер світу поставив оста­точну крапку в дискусії про проведення спіль­ного чемпіонату.
 

Сторінки: « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання