« на головну 04.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Спортивна осінь на Чернігівщині
Спортивна осінь на Чернігівщині У середині жовтня не­подалік обласного центру в таборі «Юний турист» с. Количівка з метою популяриза­ції і поширення пере­дового досвіду, під­вищення туристської майстерності та пропа­ганди здорового спо­собу життя серед пра­цівників навчальних закладів області відбу­лися змагання зі спор­тивного туризму.
 
Спорт
  Яна ШЕМЯКІНА: «Перемога– це емоції, схожі на народження дитини»
Яна ШЕМЯКІНА: «Перемога– це емоції, схожі на народження дитини» Золота медалістка лондонської Олімпіади львів­ська фехтувальниця Яна Шемякіна, хоча й не має ще власних діточок, та все ж упевнена, що саме радість материнства можна порівняти з емоціями, що переповнюють під час сходжен­ня на найвищу сходинку п’єдесталу пошани. Про це володарка олімпійського золота роз­повіла в ексклюзивному інтерв’ю «ПВ».
 
Спорт
  Безголів’я
Безголів’я Національна збірна України на мі­норній ноті прощається з 2012 ро­ком і головним тренером. Спарений тур приніс до залікової скриньки «синьо-жовтої» дружини лише один бал замість очікуваних шести. Від­так завдання пробитися до фіналь­ної частини чемпіонату світу 2014 року, який прийматиме Бразилія, для української збірної помітно ускладнюється.
 
Спорт
  Туристичні маршрути кримських освітян
Туристичні маршрути кримських освітян Після багаторічної перерви Кримська республікан­ська організація профспіл­ки працівників освіти і на­уки провела VIII Крим­ський республіканський туристичний зліт проф­спілки працівників освіти і науки. Ця яскрава й неза­бутня подія зібрала на базі дитячого оздоровчого закладу «Сокіл» у Бахчиса­райському районі понад 180 учасників із 15 регіонів АР.
 
Спорт
  Лікарі Херсонщини – за здоровий спосіб життя
Лікарі Херсонщини – за здоровий спосіб життя Медичні працівники сонячної Таврії змінили звичні білі халати на спортивні костюми, щоб продемонструвати свої досягнення у різ­них видах спорту – на березі Чорного моря, у смт Лазурне Скадовського району відбулася VІ обласна спартакіада працівників охорони здоров’я. Майже 400 спортсменів у складі 27 команд змагалися за перемогу.
 
Спорт
  У ФЛАУ буде новий президент?
У ФЛАУ буде новий президент? Як уже інформували «ПВ», у Держмолодьспор­ті триває робота комісії з перевірки фактів пору­шень, вчинених посадови­ми особами штатних збірних команд України під час проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з легкої атлетики.
 
Спорт
  Визначили переможців міжгалузевої спартакіади профспілок
Визначили переможців міжгалузевої спартакіади профспілок 7–9 вересня поточного року на базі закладу ФПУ – олімпійського навчально-спортивного центру «Спартак» у м. Алушта пройшли змагання ХVІІІ Всеукраїнської міжгалузевої cпартакіади трудящих промислової сфери та транспорту, яку традиційно спільно проводять профспілки та фізкультурно-спортивне товариство «Україна».
 
Спорт
  День знань зустріли із жердиною
День знань зустріли із жердиною Першого вересня на Хрещатику відбулися V Міжнародні змаган­нях зірок жердини «Стрибки на майдані», які проходили за ініціа­тиви Національного олімпійсько­го комітету та за підтримки Фе­дерації легкої атлетики України.
 
Спорт
  Тернопільчани готові до всеукраїнської спартакіади
Тернопільчани готові до всеукраїнської спартакіади Для участі у Всеукраїнській спар­такіаді дорожників, яка відбу­деться 7–8 вересня в с. Залізний Порт на Херсонщині, спортивну команду Тернопільщини було сформовано за результатами змагань обласної спартакіади ко­лективів шляхових господарств.
 
Спорт
  «Шахтар» не зупиняється
«Шахтар» не зупиняється Матчі чергового туру вітчизняної Прем’єр-ліги, що відбулися минулого уїк-енду, особливими сенсаціями охо­чих до несподіванок не пора­дували. Перемагали ті, кому це належало за рангом, аут­сайдери продовжили падін­ня на дно турнірної табли­ці, а міцні «середняки» не ви­явили сильнішого у зустрі­чах між собою.
 

Сторінки: « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання