« на головну 04.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Педагоги визначили кращих спортсменів
Педагоги визначили кращих спортсменів Попри складні погодні умови 20 ко­манд з 15 районів та 5 міст Хмель­ниччини взяли участь у традицій­ному чемпіонаті області серед працівників закладів освіти з пішо­хідного туризму «Листопад–2013», який цьогоріч був присвячений Всесвітньому дню туризму. Змагання проходили в лісовому масиві побли­зу міста Деражні.
 
Спорт
  Міцне здоров’я - успішне життя
Міцне здоров’я - успішне життя Згідно з постановою президії обкому профспіл­ки працівників житлово-комунального господар­ства, місцевої промисловості та побутового обслу­говування населення та обласної організації ФСТ «Спартак» цьогоріч VI обласна галузева спартакіа­да відбувалася у два етапи.
 
Спорт
  Традиція змагатись
Традиція змагатись Певно, немає жодної області в Україні, де б профспілкова спар­такіада мала понад 20-річну історію. А між тим, справжнім свя­том спорту і здоров’я стала ХХІІІ обласна міжгалузева спартакі­ада профспілок Закарпаття, у фінальних змаганнях якої взяли участь 17 команд галузевих профспілок та профспілкових комі­тетів підприємств – загалом близько 450 учасників.
 
Спорт
  Претендент не мав шансів
Претендент не мав шансів Минулого вікенду від­бувся найочікуваніший у профі-боксі впродовж останніх років поєдинок – у рингу за звання абсо­лютного чемпіона світу билися «Доктор Стале­вий Молот» Володимир Кличко та «Російський Витязь» Олександр По­вєткін. Сенсації не ста­лося – українець зберіг чемпіонські пояси WBA, IBF, WBO та IBO.
 
Спорт
  В Алушті визначили кращих
В Алушті визначили кращих За сприяння Нацдержслужби Украї­ни, Міністерства в справах сім’ї, мо­лоді та спорту, Центрального коміте­ту Профспілки працівників державних установ України та Центральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» цьогоріч відбулася ювілей­на XV Всеукраїнська спартакіада се­ред збірних команд держслужбов­ців областей, Автономної Республіки Крим, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.
 
Спорт
  Найбільш прогресуюча команда континенту
Найбільш прогресуюча команда континенту На континентальній пер­шості в Словенії Україна здійснила справжню сенса­цію. Попри один з найниж­чих рейтингів серед усіх учасників фінальної час­тини чемпіонату Європи «синьо-жовті» в підсумку фінішували шостими, здо­бувши путівку на чемпіонат світу, який наступного року проходитиме в Іспанії.
 
Спорт
  На домашньому ЧС виступили гідно
На домашньому ЧС виступили гідно Цьогоріч Україна проводить чима­ло спортивних по­дій найвищого рівня. Так, лише столич­ний Палац спорту за останній місяць при­ймав U16 чемпіонат Європи з баскетбо­лу та чемпіонат світу з художньої гімнасти­ки. Минулого тижня на спортивній арені країни відбулася ще й юніорська першість планети з боксу.
 
Спорт
  Тренери вирішили не ризикувати
Тренери вирішили не ризикувати У вівторок на столичному НСК «Олімпійський» націо­нальна збірна України у мат­чі відбіркового циклу світо­вої першості, яка наступного року проходитиме в Бразилії, зустрічалася з командою Ан­глії – фінальний свисток за­фіксував безгольову нічию.
 
Спорт
  Лісівники визначили найкращих
Лісівники визначили найкращих Нещодавно у Шепетівці за активної участі фізкультурно-спортивного товариства «Ко­лос» АПК України пройшла ХІІ Спартакіада працівників лісового господарства, де за перемогу змагалися близь­ко 300 учасників у складі дев’яти команд.
 
Спорт
  До листопада подамо заявку
До листопада подамо заявку Під час засідання організацій­ного комітету з питань підго­товки та супроводження заявки на право проведення зимових Олімпійських ігор віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул по­відомив, що Україна офіційно подаватиме заявку на про­ведення Олімпіади–2022 до 14 листопада поточного року.
 

Сторінки: « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання