« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  БОРОТЬБА ЗА ПУТІВКИ НА ЧС ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ
БОРОТЬБА ЗА ПУТІВКИ НА ЧС ЗАГОСТРЮЄТЬСЯ На екваторі відбірного циклу збірна України після поразки від Хорватії значно ускладнила собі завдання здобути путівку до фінальної частини світової першості, яку в 2018 році повинна приймати Росія. Зважаючи на результати в паралельних мат­чах нашої групи, тепер за дві путівки до когорти найкращих від нашого секстету претендують уже чотири збірних.
 
Спорт
  ЧЕМПІОНАТ ПРОЙШОВ ОРГАНІЗОВАНО, БОРОТЬБА БУЛА НАПРУЖЕНОЮ
ЧЕМПІОНАТ ПРОЙШОВ ОРГАНІЗОВАНО, БОРОТЬБА БУЛА НАПРУЖЕНОЮ Днями на спортивній базі Хмель­ницького національного універси­тету відбувся відкритий чемпіонат Хмельницької ДЮСШ № 2 із за­гальної фізичної підготовки. У зма­ганнях взяли участь команди дитя­чих юнацьких шкіл з мм. Хмель­ницького та Волочиська.
 
Спорт
  СРІБНИЙ ПОЛИСК МАРИБОРА
СРІБНИЙ ПОЛИСК МАРИБОРА У словенському місті Мариборі ми­нулими вихідними фінішував чем­піонат Європи із стрільби з пнев­матичної зброї. Збірна України в дорослій першості та турнірі юніо­рів загалом здобула 18 медалей, а у загальнокомандному заліку за підсумками змагань наші співвіт­чизники посіли високе друге місце.
 
Спорт
  ХТО ПОЇДЕ ДО БЕЛГРАДА?
ХТО ПОЇДЕ ДО БЕЛГРАДА? Чемпіонат України з легкої атлети­ки в приміщенні, який проходив 17– 19 лютого у манежі Сумського дер­жавного університету, став остан­нім етапом відбору до складу наці­ональної збірної команди України для участі в першості континенту (3–5 березня, м. Белград, Сербія).
 
Спорт
  ЛІДЕР ПРОФСПІЛКИ – ЛІДЕР НА СПОРТМАЙДАНЧИКУ
ЛІДЕР ПРОФСПІЛКИ – ЛІДЕР НА СПОРТМАЙДАНЧИКУ Активно займається волей­болом голова Закарпатської обласної організації проф­спілки працівників житлово- комунального господар­ства, місцевої промисловос­ті, побутового обслугову­вання населення Іван Зелін­ський. Останнім часом, ви­ступаючи в складі різних збірних команд, він здобув чимало спортивних нагород у цьому виді спорту.
 
Спорт
  ЮНІ ОЛІМПІЙЦІ ЗМАГАТИМУТЬСЯ ЗА МЕДАЛІ ЄЮОФ
ЮНІ ОЛІМПІЙЦІ ЗМАГАТИМУТЬСЯ ЗА МЕДАЛІ ЄЮОФ У неділю в турецькому Ерзу­румі на «Казим Карабекир Стадіоні» відбулася урочис­та церемонія відкриття ХІІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю. На престижно­му форумі честь України за­хищають 25 юних олімпійців.
 
Спорт
  САДОВА КРОКУЄ П’ЄДЕСТАЛАМИ
САДОВА КРОКУЄ П’ЄДЕСТАЛАМИ Як уже інформували «ПВ» своїх читачів, недавно у сто­лиці Словаччини на команд­них змаганнях в рамках Євро­пейського етапу кадетського циклу з фехтування на шпагах юні представниці України по­казали гідний результат, ви­боровши третє місце в загаль­ному заліку. А днями одна з нашої четвірки призерок Бра­тислави зійшла на подіум і в Києві – Дарія Садова стала срібною призеркою на юніор­ському чемпіонаті країни.
 
Спорт
  ЧОТИРИ НАГОРОДИ НА ЧЄ
ЧОТИРИ НАГОРОДИ НА ЧЄ Минулими вихідними у поль­ському місті Душники-Здруй фінішувала європейська пер­шість з біатлону. Українська збірна, представлена напівре­зервним складом, повернулася з чемпіонату континенту з чо­тирма нагородами у доробку – «золотом», «сріблом» і двома «бронзами».
 
Спорт
  УКРАЇНЦІ ВДОМА НЕ МАЛИ РІВНИХ
УКРАЇНЦІ ВДОМА НЕ МАЛИ РІВНИХ Упродовж 12–20 січня вперше в історії України на базі Захід­ного реабілітаційно-спортив­ного центру Національного ко­мітету спорту інвалідів України у с. Яворів на Львівщині прохо­дили змагання найвищого сві­тового рівня – Кубок світу Між­народного паралімпійського комітету з лижних гонок та бі­атлону. На старти вийшли біль­ше 100 спортсменів-паралім­пійців з 18 країн світу.
 
Спорт
  ЧЕРЕЗ КИЇВ НА БЕЛГРАД
ЧЕРЕЗ КИЇВ НА БЕЛГРАД Минулого тижня в манежі Ки­ївської міської школи вищої спортивної майстерності від­булися ХХII Всеукраїнські змагання «Різдвяні старти», якими в Україні традиційно відкривається легкоатлетич­ний сезон. Звітні старти стали першим етапом відбору до на­ціональної збірної на чемпіо­нат Європи в приміщенні, який цьогоріч проходитиме в Бел­граді з 3 по 5 березня.
 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання