« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  ЖУРНАЛІСТИ ЗАКАРПАТТЯ ЗМАГАЛИСЬ НА ФУТБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ
ЖУРНАЛІСТИ ЗАКАРПАТТЯ ЗМАГАЛИСЬ НА ФУТБОЛЬНОМУ МАЙДАНЧИКУ В Ужгороді відбувся 16-й турнір з міні-футболу серед команд засобів масової інформації, який цього року його засновник – Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури (голова – член Ради ФПУ Наталія Товтин) проводив спільно з обласною організацією Національної спілки журна­лістів України, Федерацією футболу Закарпаття та обласним відділенням НОК України.
 
Спорт
  БРОНЗОВИЙ ПОДІУМ У МІНСЬКУ
БРОНЗОВИЙ ПОДІУМ У МІНСЬКУ У неділю повернулися на Батьківщину чоловіча і жіно­ча збірні України, які брали участь у змаганнях Кубка Європи з бігу на 10000 м у командному заліку, які про­ходили у білоруській столиці. У Мінську наші співвіт­чизники з обох збірних виграли бронзові нагороди.
 
Спорт
  ЧЕРЕЗ ВІННИЦЮ У ПОРТУГАЛІЮ
ЧЕРЕЗ ВІННИЦЮ У ПОРТУГАЛІЮ 26–27 травня у м. Вінниці проходив чемпіонат України з марафону з веслування на байдарках і каное, присвя­чений пам’яті воїна-спортсмена Ігоря Присяжнюка. За­галом за першість сперечалися 16 команд, у складі яких виступали близько сотні учасників чемпіонату.
 
Спорт
  МЕДИЧНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЗАКАРПАТТЯ ПРОВЕЛИ СПАРТАКІАДУ
МЕДИЧНІ НАВЧАЛЬНІ ЗАКЛАДИ ЗАКАРПАТТЯ ПРОВЕЛИ СПАРТАКІАДУ Робота з молоддю – один з важливих напрямів діяль­ності Закарпатської облас­ної організації профспілки працівників охорони здоров’я (голова – член Ради ФПУ Володимир Турок). З метою залучення студент­ської молоді до занять фіз­культурою і спортом, за безпосередньою участю галузевої профспілки тра­диційними стали обласні спартакіади медичних на­вчальних закладів краю, остання з яких відбулася в м. Хуст.
 
Спорт
  ХМЕЛЬНИЧАНИН ВИБОРОВ ДВІ МЕДАЛІ В ДНІПРІ
ХМЕЛЬНИЧАНИН ВИБОРОВ ДВІ МЕДАЛІ В ДНІПРІ 26–30 квітня в м. Дніпро проходили змагання Кубка України пам’яті Юлії Рябчинської. На старт вийшли 357 спортсменів, серед яких 175 юніорів. Крім того, 137 юних веслувальників стартували в першому ета­пі відбору на Європейський юнацький олімпійський фестиваль, що відбудеться в рамках Кубка (2001– 2002 р. н.).
 
Спорт
  КИЇВ – БАСКЕТБОЛЬНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ
КИЇВ – БАСКЕТБОЛЬНА СТОЛИЦЯ УКРАЇНИ Баскетбольні баталії цього­річних розіграшів вітчизня­них чоловічої і жіночої су­перліг закінчилися впевне­ними перемогами столичних команд: у представниць слабкої статі найсильнішими виявилися дівчата з команди ТІМ-СКУФ, у турнірі май­стрів помаранчевого м’яча тріумфував «Будівельник». З нагоди непересічної події но­воспечені чемпіони України 12 травня побували на при­йомі, влаштованому на їхню честь, у Київського міського голови Віталія Кличка.
 
Спорт
  НА ДОМАШНЬОМУ ЛЬОДУ ПОНИЗИЛИСЬ У КЛАСІ
НА ДОМАШНЬОМУ ЛЬОДУ ПОНИЗИЛИСЬ У КЛАСІ Цими днями в Парижі і Кельні триває світова пер­шість з хокею в елітному дивізіоні, ім’я найкращої хо­кейної дружини планети стане відомим 21 травня. А наприкінці квітня у київському Палаці спорту про­ходив чемпіонат світу з хокею в дивізіоні 1А, де су­перниками збірної України були команди Казахстану, Угорщини, Австрії, Польщі та Південної Кореї.
 
Спорт
  НАЙКРАЩИХ «ЗИМОВИХ» ДИНАМІВЦІВ ВІДЗНАЧИЛИ У МВС
НАЙКРАЩИХ «ЗИМОВИХ» ДИНАМІВЦІВ ВІДЗНАЧИЛИ У МВС Минулого тижня у конференц-залі Міністерства вну- трішніх справ України відбулась урочиста церемонія вшанування спортсменів ФСТ «Динамо» України із зи- мових олімпійських видів спорту, визнаних кращими за результатами участі у головних змаганнях 2016– 2017 років.
 
Спорт
  НА ВАШИНГТОНЩИНІ УКРАЇНЦІ НЕПЕРЕМОЖНІ
НА ВАШИНГТОНЩИНІ УКРАЇНЦІ НЕПЕРЕМОЖНІ У ніч з минулої суботи на неді­лю у передмісті Вашингтона містечку Оксон-Хілл у залі MGM National Harbor відбув­ся вечір професійного боксу, в рамках якого в ринг вийшли одразу три українські боксе­ри: Олександр Усик, Олек­сандр Гвоздик і Василь Лома­ченко. Усі троє наших лицарів здобули славні звитяги, при­чому першому всі судді відда­ли беззаперечну перевагу, а двоє останніх взагалі закінчи­ли свої бої достроково.
 
Спорт
  «СПОРТИВНІ ОСКАРИ» ЗНАЙШЛИ СВОЇХ ГЕРОЇВ
«СПОРТИВНІ ОСКАРИ» ЗНАЙШЛИ СВОЇХ ГЕРОЇВ В останній день березня на столичному НСК «Олімпій­ський» відбулася вже одинад­цята урочиста церемонія вша­нування «Героїв спортивного року». Найпрестижнішу спор­тивну премію України цього­річ вручали в 10 номінаціях.
 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання