« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Культура
Культура
  ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АТО
ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АТО У січні вийшла з друку книга «Трудові та соціально-еконо­мічні права учасників АТО: за­безпечення та профспілковий захист». Автори видання – го­лова Української федерації профспілкових організацій – профспілки працівників під­приємств з іноземними інвес­тиціями, господарських това­риств, організацій та установ Вацлав Янчевський та його заступник Олександр Крисюк відповіли на запитання «ПВ».
 
Культура
  «ПРОЦЕС» – СПЕЦПОДІЯ БЕРЛІНСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ
«ПРОЦЕС» – СПЕЦПОДІЯ БЕРЛІНСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ 11 лютого на Берлінському міжнародному кінофестива­лі відбудеться світова прем’єра фільму про справу Олега Сенцова «Процес».
 
Культура
  ДНІ УКРАЇНСЬКОГО КІНО В БРЮССЕЛІ
ДНІ УКРАЇНСЬКОГО КІНО В БРЮССЕЛІ Протягом 20–22 січня Брюссель побачив кращі вітчизняні фільми, показ яких відбувся у рамках щорічних Днів українського кіно. У Центрі образотворчих мистецтв BOZAR, одному з найпрестижніших культурних осередків бельгійської столиці, було представлено п’ять фільмів, об’єднаних темою «Кордони».
 
Культура
  СВЯТЕ ВОДОХРЕЩА
СВЯТЕ ВОДОХРЕЩА Як співається в коляді: «А той третій празник – Святе Водохреща». Хрещення Господнє – третє і завершальне велике свято Різдвяно-Новорічного циклу, яке в народі має назву Йор­дан, або Водохреща. Православні та греко-католицькі християни відзначають його 19 січня.
 
Культура
  В ГОСТЯХ У КАЗКИ
В ГОСТЯХ У КАЗКИ Доброю традицією для профспілок Рівненщини стало про­ведення головної профспілкової ялинки для дітей спілчан. От і цьогорічне відзначення Новорічно-Різдвяних свят, ор­ганізоване профспілками області, було насиченим та бага­тогранним. Новорічні ранки під егідою профспілок розпоча­лися ще від дня Святого Миколая, а 30 грудня, напередодні Нового року, відбулася головна профспілкова ялинка.
 
Культура
  МУЗЕЙ НАФТОПРОМИСЛОВИХ СЕКРЕТІВ
МУЗЕЙ НАФТОПРОМИСЛОВИХ СЕКРЕТІВ Багатий прикарпатський край. На історико- культурну спадщину, родючі землі, працьо­витих людей… А ще – на оспіваних у творах Івана Франка нафтовиків, що своєю сумлін­ною працею нині пишуть історію нафтової промисловості України й Прикарпаття.
 
Культура
  РІК, ЩО ПРИНЕСЕ БЕЗПЕРЕРВНИЙ РУХ УГОРУ, УСПІХ ТА ГАРМОНІЮ
РІК, ЩО ПРИНЕСЕ БЕЗПЕРЕРВНИЙ РУХ УГОРУ, УСПІХ ТА ГАРМОНІЮ Якщо вірити східному гороскопу, то 2017 рік символізуватиме Червоного Вогняного Півня. Півень – найяскравіший знак китайського гороскопу, адже пісня цього птаха віщує світа- нок. Він втілює молодість, силу, надію і чистоту, а також уособлює героя, зберігача і за- хисника життя. Його вирізьблене зображення раніше розміщували на даху будинків, і він завжди чатував на небезпеку, уважно вдивляючись у горизонт. Люди вірили, що вночі цей дерев’яний вартовий розганяє привидів – армію сил темряви.
 
Культура
  ЯК ТЕБЕ ЗВАТИ?
ЯК ТЕБЕ ЗВАТИ? Неочікувано Україна стала частиною глобальної гуманітарної кризи. Про­блема, про яку ми раніше знали лише з новин, відтепер є частиною нашого життя. Понад мільйон людей залиши­ли свої будинки на сході України і пе­реїхали до інших міст країни – Києва, Дніпра, Харкова. Багато залишилися в Луганській та Донецькій областях, але все одно змушені були переїхати, залишивши все, що в них було, та взявши із собою тільки найнеобхідні­ше. Найчастіше це трохи більше, ніж власні традиції, цінності та звички. Для декого нематеріальні цінності – це все, що в нього залишилося.
 
Культура
  З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ
З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ Доля звела нас із ним на Майдані. Була Революція гідності, була черго­ва спроба «беркутні» «зачистити» центр Києва, чергова спроба моско­вії знову загнати українців у свою «азіопу». Українці мали свою власну думку. Поруч із нами, киянами, стояли закарпатці й галичани, черні­гівці й харків’яни, кримці й одесити. Був серед нас і Сергій Мартинюк. Із Балти – є таке місто на півночі Одещини.
 
Культура
  ВІДВАЖНІ: НАШІ ГЕРОЇ
ВІДВАЖНІ: НАШІ ГЕРОЇ 21 листопада, у День гідності та свободи, в Українському домі Національний меморіаль­ний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції гід­ності, Український інститут на­ціональної пам’яті презентува­ли мультимедійну мандруючу виставку «Відважні: наші ге­рої», присвячену 100-річчю Української революції.
 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання