« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Культура
Культура
  ПИСАНКОВА ФЕЄРІЯ
ПИСАНКОВА ФЕЄРІЯ 8–23 квітня в історичному центрі Києва, на просторах між Софійською та Михайлівською площами, триватиме VII Всеукраїнський фестиваль писанок.
 
Культура
  ОСОБЛИВИЙ ТЕАТР ОСОБЛИВИХ ЛЮДЕЙ
ОСОБЛИВИЙ ТЕАТР ОСОБЛИВИХ ЛЮДЕЙ 7 квітня стартує спільна ініціатива, що має на меті сприяти толерантності та створенню рівних можливостей для людей з інвалідністю, – проект «Особливі».
 
Культура
  DOCUDAYS UA: ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЇ І ЗМІНА КЛІМАТУ
DOCUDAYS UA: ПРОБЛЕМИ ЕКОЛОГІЇ І ЗМІНА КЛІМАТУ Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA, що про­ходить 24–31 березня в Києві, пропонує кожно­му з відвідувачів cтати захисником навколиш­нього середовища, а отже, і каталізатором змін!
 
Культура
  МУЗЕЙ НОВИН
МУЗЕЙ НОВИН У Києві відкрився масштабний культурно-освітній проект «Музей новин», приуроче­ний до 20-річчя програми ТСН. Експозиція музею, представлена в головному вистав­ковому просторі столиці – Мистецькому Арсеналі, розповідає про те, як створюють­ся новини, як вони змінюють життя своїх героїв, розкриває таємниці рейтингів та внутрішню кухню виробництва новин, презентує унікальні експонати часів здобуття незалежності, а також представляє 100 головних новин України.
 
Культура
  ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ КОБЗАРЯ ШЕВЧЕНКОВІ ІМПЕРАТИВИ
ДО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ КОБЗАРЯ ШЕВЧЕНКОВІ ІМПЕРАТИВИ 9 березня, у день наро­дження Тараса Шевченка, в Київському планетарії у рамках мистецької акції «Шевченкові імперативи» відбулася виставка видань «Кобзаря» різних років з приватної колекції шевчен­кознавця, заступника Голо­ви Федерації профспілок України Євгена Драп’ятого.
 
Культура
  «ПІЗНАЙТЕ ПРАВДУ, І ВОНА ВАС ВИЗВОЛИТЬ» (З ЄВАНГЕЛІЯ)
«ПІЗНАЙТЕ ПРАВДУ, І ВОНА ВАС ВИЗВОЛИТЬ» (З ЄВАНГЕЛІЯ) Цього року, в час Великого Посту, сповіді, покаяння, прощення, очищення і при­готування до Великого Дня, cпочатку розп’яття і слідом – Воскресіння Ісуса Христа, ми відзначаємо 203-ту річ­ницю з Дня народження Тараса Шевченка.
 
Культура
  STANKOVYCH FEST: ВІДКРИТТЯ НОВИХ ЗІРОК
STANKOVYCH FEST: ВІДКРИТТЯ НОВИХ ЗІРОК На Закарпатті завершився перший Міжнародний кон­курс-фестиваль мистецтв Stankovych fest, мета якого – підтримка творчо обдарова­ної молоді та відкриття нових зірок.
 
Культура
  «ГАГАРІН І БАРСЕЛОНА»: СУЧАСНА ПРОЗА НА ТЕАТРАЛЬНІЙ СЦЕНІ
«ГАГАРІН І БАРСЕЛОНА»: СУЧАСНА ПРОЗА НА ТЕАТРАЛЬНІЙ СЦЕНІ Київський академічний Молодий театр ініціював проект «Про-ЗА-Театр», мета якого – популяризувати сучасну українську малу прозу на сценічних майданчиках. І не тільки у форматі етюдів, фрагментів, окремої вистави, а й широкого кола інших заходів. Однією з важливих подій проекту стала прем’єра вистави «Гагарін і Барселона».
 
Культура
  ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АТО
ПРОФСПІЛКОВИЙ ЗАХИСТ УЧАСНИКІВ АТО У січні вийшла з друку книга «Трудові та соціально-еконо­мічні права учасників АТО: за­безпечення та профспілковий захист». Автори видання – го­лова Української федерації профспілкових організацій – профспілки працівників під­приємств з іноземними інвес­тиціями, господарських това­риств, організацій та установ Вацлав Янчевський та його заступник Олександр Крисюк відповіли на запитання «ПВ».
 
Культура
  «ПРОЦЕС» – СПЕЦПОДІЯ БЕРЛІНСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ
«ПРОЦЕС» – СПЕЦПОДІЯ БЕРЛІНСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ 11 лютого на Берлінському міжнародному кінофестива­лі відбудеться світова прем’єра фільму про справу Олега Сенцова «Процес».
 

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання