« на головну 28.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт
Спорт
  Наталія Жукова підкорила континентальний трон
Наталія Жукова підкорила континентальний трон З 19 по 30 травня у місті Чакві (Грузія) тривав особистий чемпіонат Європи серед жінок з шахів. Майже 100 учасниць із 19 країн континенту на дистанції в 11 турів визначали шахову королеву Старого світу. Найвправнішою на турнірній дистанції виявилася одеситка Наталія Жукова, яка здобула почесний титул через 15 років після першого тріумфу на європейській першості.
 
Спорт
  Черкащани визначають кращих
Черкащани визначають кращих На ужгородському стадіоні «Авангард» За­карпатська обласна федерація з городко­вого спорту разом з організаторами – об­ласними організаціями ФСТ«Україна» і «Динамо» та Ужгородським міським цен­тром «Спорт для всіх» провела традицій­ний турнір з городків, присвячений пам’яті першого голови обласної Федерації з го­родкового спорту підполковника міліції Миколи Корнейчука.
 
Спорт
  Черкащани визначають кращих
Черкащани визначають кращих У перерві між травневими свята­ми у Долині троянд м. Черкаси об­ласним фестивалем «Мама, тато, я – спортивна сім’я» стартувала ХХІІ Спартакіада профспілок Чер­кащини. Долучилися до прове­дення свята управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержад­міністрації та Черкаський облас­ний центр фізичного здоров’я на­селення «Спорт для всіх».
 
Спорт
  Шість медале й рачіце
Шість медале й рачіце З 30 квітня по 3 травня у чеському містечку Рачіце тривав чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное, в якому за медалі зма­галися кількасот спортсменів із 34 країн Ста­рого світу. Українська збірна, яку на змаганнях представляли 20 спортсменів, повернулася з континентальної першості із шістьма нагоро­дами в активі, з яких одна золота, дві срібні і три бронзові.
 
Спорт
  Українці підкорили подіум у Тбілісі
Українці підкорили подіум у Тбілісі Днями у столиці Грузії завер­шилися змагання чемпіона­ту Європи з важкої атлетики, на яких близько 300 майстрів виборювали нагороди кон­тинентального ґатунку. У за­гальному заліку за підсумка­ми змагань не було рівних збірній України, яка у Тбілі­сі здобула три золоті та одну срібну нагороди.
 
Спорт
  Столичні комунальники визначають кращих
Столичні комунальники визначають кращих Київська міська профспілка працівників ЖКГ і сфери послуг провела частину зма­гань, що входять до програми галузевої Спартакіади. Спілчани впродовж лютого-березня виборювали першість у турнірах з настільного тенісу, чоловічого та жіночо­го волейболу, кульової стрільби.
 
Спорт
  Дитячі лікарі – найвправніші лижники
Дитячі лікарі – найвправніші лижники Медики Закарпаття особистим прикладом пропагують здоровий спосіб життя, беру­чи активну участь у масових спортивних заходах, а в цьому їм допомагає облас­на рада ФСТ «Спартак». Справжнім святом спорту та здоров’я стали галузеві змагання з гірськолижного спорту серед працівни­ків закладів та установ охорони здоров’я і санаторно-курортних закладів краю, які відбулися на гірськолижній трасі в с. По­ляна Свалявського району. За перемогу на трасах змагалися близько 70 спортсменів у складі 25 команд.
 
Спорт
  «Спартак» бере масовістю та майстерністю
«Спартак» бере масовістю та майстерністю Попри проблеми з фінансуванням, Закарпатська обласна рада ФСТ «Спартак», яку очолює енер­гійний молодий керівник Микола Щадей, на­магається тримати руку на пульсі спортивного життя краю. Серед основних напрямів діяльнос­ті – залучення працівників до масової фізкульту­ри та спорту, популяризація здорового способу життя, максимальна реалізація здібностей об­дарованої молоді у дитячо-юнацькому спорті, спорті вищих досягнень тощо.
 
Спорт
  Спортивні вершини медиків Закарпаття
Спортивні вершини медиків Закарпаття Закарпатська обласна організація проф­спілки працівників охорони здоров’я (го­лова Володимир Турок) по праву пиша­ється спортивним спрямуванням спілчан. Адже медики Закарпатського краю ак­тивно займаються масовою фізкульту­рою та спортом, незмінно беруть участь у змаганнях, особистим прикладом про­пагують здоровий спосіб життя.
 
Спорт
  Учасники змагань попрощалися до наступного року
Учасники змагань попрощалися до наступного року За ініціативою президії районної організації Проф­спілки працівників освіти і науки України Меліто­поля уся робота в первинних профспілкових ор­ганізаціях проводиться під девізом «За здоровий спосіб життя». Тут культивується мода на здоров’я, спілчани постійно беруть участь у спортивних зма­ганнях з різних видів спорту. Традиційно наприкін­ці січня відбувся турнір із шашок і шахів.
 

Сторінки: « 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання