« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Профспілки за кордоном

V З’ЇЗД КОНФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК АЗЕРБАЙДЖАНУ: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ ТА КОНСОЛІДАЦІЇ У СУСПІЛЬСТВІ

V З’ЇЗД КОНФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК АЗЕРБАЙДЖАНУ: ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ СПРАВЕДЛИВОСТІ ТА КОНСОЛІДАЦІЇ У СУСПІЛЬСТВІ

 

У заході взяли участь 1300 делегатів від галузевих профспілкових орга­нізацій, офіційні особи держави та уряду, 85 профспілкових лідерів та активістів з 30 країн.

У складі делегації профспілок національ­них профцентрів Григорій Осовий взяв участь у зустрічі з главою держави Ільхамом Аліє­вим, що відбулась у Палаці Президента Азер­байджанської Республіки. Під час перемовин лідер українських профспілок привернув ува­гу Ільхама Алієва до того, що саме цього року виповнюється 100 років встановлення дипло­матичних відносин між нашими державами, коли Особлива дипломатична місія Україн­ської Народної Республіки розпочала свою ді­яльність у тодішній Азербайджанській Демо­кратичній Республіці. «Азербайджанський і українській народи об’єднує як спільна істо­рія, багатостороннє співробітництво, так і від­даність демократичним цінностям і свобо­дам», – наголосив Григорій Осовий.

Голова ФПУ висловив упевненість, що важливі рішення, прийняті на V з’їзді Конфе­дерації профспілок Азербайджану, сприяти­муть подальшому розвитку держави заради соціальної справедливості та забезпечення консолідації у суспільстві.

У своєму виступі перед учасникам V з’їзду Конфедерації профспілок Азербайджану профспілковий лідер України зазначив, що Азербайджан на сьогодні – найстабільніша держава Закавказзя, яка динамічно розвива­ється, у чому велика заслуга профспілок кра­їни. Конфедерація профспілок Азербайджану є надійним соціальним партнером у врегулю­ванні соціально-трудових відносин, забезпе­ченні законних прав та інтересів громадян і збереженні соціального миру.

Детальніше – на офіційному сайті ФПУ fpsu.org.ua

Прес-центр ФПУ

 

МАЙБУТНЄ СФЕРИ ПРАЦІ, СТАЛИЙ РОЗВИТОК, ЗАВДАННЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ПРОФСПІЛОК

Голова Федерації профспілок України Григорій Осо­вий у числі делегатів та гостей V з’їзду Конфедерації профспілок Азербайджану взяв участь у міжнародній конференції «Майбутнє сфери праці, сталий розви­ток, завдання та перспективи профспілок».

К онференція відбулася за участю представників МОП, фахівців та громадських діячів із Сербії, Латвії, Литви, Туреччини, Польщі, Албанії, Греції, Бахрейну, Кувейту.

Голова ФПУ Григорій Осовий виступив під час дискусії на тему «Розвиток новітніх технологій, завдання щодо забезпечення зайнятості в усіх сферах економіки і мінімальних стандартів соціального захис­ту». Лідер українських профспілок поділився практичним досвідом со­ціального діалогу на ринку праці в Україні, приділив увагу тим викли­кам, які, за його оцінкою, несуть глобалізація та цифрові технології, а також розповів, як профспілки і працівники в нашій країні адаптують­ся до нових умов.

На конференції також відбулися панельні дискусії з питань сприяння гідним умовам праці в контексті поліпшення дотримання міжнарод­них трудових стандартів; соціального діалогу як способу ефективно­го реагування на зміни, що відбуваються у сфері праці; майбутнього сфери праці в призмі сталого розвитку та забезпечення соціальної справедливості.

Прес-центр ФПУ

14.02.2018



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання