« на головну 16.07.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1253)
20
Червень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Профпанорама

Профспілки й олімпійці-медалісти об’єднуються заради підтримки дитячого спорту

Профспілки й олімпійці-медалісти об’єднуються заради підтримки дитячого спорту

 29 жовтня в столичному Будинку спілок заступник Голови ФПУ Григо­рій Осовий зустрівся з олімпійською чемпіонкою Пекіна, дворазовою срібною призеркою ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні з веслуван­ня на байдарці-одиночці на дистанціях 200 та 500 м Інною Осипенко-Радомською. На Олімпійських іграх у Лондоні Інна першою для нашої збір­ної дістала срібну медаль, а відразу після цього зробила влучний «дубль».

Як повідомив департамент соціального діалогу, соці­ального стра­хування та гуманітарних питань ФПУ, Григорій Осовий привітав Інну Осипенко-Радомську з успішним виступом на Олімпіаді й вручив їй на­городи від ФПУ: Подяку Голови ФПУ та Сертифі­кат на отримання безко­штовної санаторно-курортної путівки в оздо­ровчий заклад ФПУ. Інна Осипенко-Радомська – вихованка ФСТ «Украї­на», де вона розпочинала спортивну кар’єру і в 2004 році стала чемпіонкою Європи. Зараз Інна висту­пає за товариство «Дина­мо», але не втрачає зв’язок із профспілковим спортивним товари­ством.

У зустрічі взяли участь заступники Голо­ви ФПУ Сергій Кондрюк та Сергій Українець, а та­кож в. о. заступника Го­лови ФПУ Євген Драп’ятий, голова Полтав­ської обласної ради проф­спілок Леонід Вернигора, а також заступник голо­ви ФСТ «Україна» Ната­лія Омельчук. Під час змістовної розмови обго­ворювалися нагальні пи­тання розвитку масової фізкультури, дитячо-юнацького спорту, зокре­ма підтримки діяльності ДЮСШ у всіх регіонах України. Григорій Осо­вий та Інна Осипенко-Радомська домовились про об’єднання зусиль профспілок та олімпійців-медалістів для під­тримки дитячо-юнацького спорту і зміцнення його матеріальної бази.

 

 

 Профспілкова організація Волинської ОДТРК організувала чергову екскурсію

 За інформацією голови ППО ВОДТРК Костянтина Лоцма­на, цього разу працівники Волинської держтелерадіо­компанії та члени їхніх родин ознайомилися з історичними та природними пам’ятками Тернопільської, Хмельниць­кої та Чернівецької областей. Вони відвідали Джуринський водоспад, Червоногород­ський замок, побували у пе­чері Вертеба, прогулялися іс­торичними пам’ятками Кам’янця-Подільського, від­відали Хотинську фортецю.

Кам’янець-Подільський – одне з найдавніших міст України, що належить до ви­значних явищ європейської культури. Своєю величчю по­лонила і Хотинська фортеця, яка бачила під своїми мура­ми загарбників Османської імперії, повстанців Мухи, на­родних месників Дитинки, вояків Дмитра Вишневецько­го, Петра Дорошенка...

Учасники екскурсії помилу­валися Джуринським водо­спадом, який вважається найбільшим рівнинним во­доспадом України і має ру­котворне походження. По­близу водоспаду розташова­ні й руїни зниклого Черво­ногородського замку.

Такі поїздки зміцнюють ко­лектив і дають можливість дізнатися багато цікавого з героїчного минулого Украї­ни, а також помилуватися неповторною красою приро­ди. А у найближчих планах цієї первинки – відвідини Національного дендрологіч­ного парку «Софіївка», що в Умані.

 

 На Чернігівщині відкрито районну школу профак­тиву, поінформував Віталій Копиш. ФПО та Навчально-методичний центр профспілок приділя­ють особливу увагу підвищенню кваліфікації пред­ставників профспілок у містах і районах області. З цією метою продовжено роботу шкіл профактиву. Так, восени ц. р. розпочалися заняття у смт Короп у приміщенні терцентру соціального обслуговування.

 

У смт Ворохта Івано-Франківської області

відбувся семінар голів районних, міських, первин­них профспілко­вих організацій комітету проф­спілки працівни­ків культури, пові­домив Сергій Лизанчук.

У роботі заходу взяв участь голо­ва ради профспі­лок області Ігор Басюк та інші. Йшлося про під­сумки оздоров­лення дітей пра­цівників культури влітку цього року, державні гарантії з оплати праці трудівників цієї сфери. Учасники заходу визначили шляхи вирішення актуальних про­блем у галузі культури.

 

 

 Приклад для наслідування

 У Дніпропетровську відбулося виїзне засідан­ня президії та Центральної ради профспілки машино­приладобудівників Украї­ни, повідомив завідувач прес-центру Дніпропетровського облпрофоб’єднання Віктор Коврига. У ході зібрання вивчався досвід роботи Дніпропетровського обкому проф­спілки, як-от забезпечен­ня соціально-економічного захисту трудящих та соцдіалогу. На підприєм­ствах галузі проводиться активна робота зі стовід­соткового охоплення профспілковим членством та його збереження. До­свід дніпропетровців схва­лено та рекомендовано для впровадження в усіх галузевих профорганізаціях України. За словами голови ЦР Анатолія Кубра­ченка, найголовнішими надбаннями обласної профорганізації є її кадри, вміння визначати та реалі­зовувати головні напрями роботи.

31.10.2012



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

10.07.2024 21:02

08.07.2024 20:16

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання