« на головну 28.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Суспільство

«НЕВИЦЬКИЙ ЗАМОК» ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ

«НЕВИЦЬКИЙ ЗАМОК» ВІДЧИНЯЄ ДВЕРІ

  Завдяки ініціативі керівництва Оноків­ської сільської ради (голова Марія Ко­валь), депутатського корпусу у Закарпатті відкрилася Спортив­на академія «Неви­цький замок» Оно­ківської сільської ради.

Директором академії став досвідчений фахі­вець фізичної культури і спорту Василь Хмель­ницький – голова Закар­патської обласної органі­зації ВФСТ «Колос». Під керівництвом відомих тренерів в академії діти мають можливість займа­тися футболом, волейбо­лом, настільним тенісом, хокеєм на траві, жіночим футболом.

Урочистості з нагоди офіційного відкриття КП «Спортивна академія «Не­вицький замок» відбули­ся у спорткомплексі с. Не­вицьке та приурочені до Дня фізичної культури та спорту.

На святі були присутні голова Закарпатського обласного відділення НОК України Іван Риляк , голова Закарпатської об­ласної профспілкової ор­ганізації працівників АПК Ганна Кулик, керую­ча справами (секретар ви­конкому) сільської ради Тетяна Гирич, староста с. Невицьке Наталія Кич­ка, голова обласної Асоці­ації ветеранів спорту Анатолій Плеханов та інші. Запрошені привіта­ли усіх із святом спорту і відкриттям академії.

Директор академії Ва­силь Хмельницький пред­ставив тренерів Спортив­ної академії, побажав всім плідної роботи та ви­соких досягнень.

Культурну програму підготували працівники та гуртківці закладів культури сіл Невицьке та Оріховиця.

Спортсменам вручили подарунки та передали м'ячі та спортивний ін­вентар.

Після урочистої части­ни відбулися спортивні змагання.

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ, ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛ.

 

СТУДЕНТИ ПЕРЕДАЛИ ДРОНИ НА ПЕРЕДОВУ

Студентський профком Івано-Франківського національного медичного університету до­лучився до благодійного яр­марку на підтримку військових.

Студенти передали два FPV дрони на потреби 10-ї окремої гір­сько-штурмової бригади ЗСУ «Едельвейс». У її складі воюють викладачі та студенти ІФНМУ.

Кошти на дрони було виручено під час благодійного ярмарку, приуроченого до дня заснування ІФНМУ. Захід організували Євро­пейська медична студентська асо­ціація, Українська медична сту­дентська асоціація, ФМ ІФНМУ, студентський парламент та сту­дентський профком.

Отримати дрони до ІФНМУ за­вітали волонтери фонду підтрим­ки бригади «Едельвейс» Мар’яна Мацьків та Андрій Геращенко, які й передадуть їх безпосередньо у підрозділ.

РАДА ПРОФСПІЛОК ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛ.

 

НАГОРОДЖЕНО ПОЧЕСНИМ ЗНАКОМ ФПУ

ДП «Санаторій «Синяк» ПрАТ ЛОЗПУ «Укрпрофоздоровниця» – один з кращих в мережі профспілкових оздоровниць. В ефективній і результативній роботі цього лікувально-оздоровчого закладу – значна заслуга директора Маріанни Швардак, яка понад 20 років є керівником оздоровниці. За подан­ням Закарпатської облпрофради та облорганізації профспілки працівників охорони здоров'я Маріанну Швардак нагороджено Почесним Знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства».

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ, ЗАКАРПАТСЬКА ОБЛ.

 

СТАРТУВАВ НОВИЙ НАВЧАЛЬНИЙ РІК В УНІВЕРСИТЕТІ ТРЕТЬОГО ВІКУ

Цьогоріч майже 130 літніх ковельчан стали його слухачами.

Тут не перевіряють знання і вміння, сюди старші люди приходять, аби обрати заняття до душі, поспілкуватись, знайти можливості для самороз­витку і самореалізації.

До послуг слухачів шість факультетів: соціально-правовий, основ медицини, мистецький, фізичної реабілітації, комунікаційних та інформаційних технологій, краєзнавчий. Також тут можна стати учасником хору, спробувати свої акторські здібності у театрі «Осіннє золото», записатись на за­няття з плавання.

У своєму виступі голова Волинської обласної організації профспілки Галина Микитюк зазначи­ла: «Люди поважного віку вчать нас терпимості, мудрості та найголовніше – цінувати моменти ща­стя в нашому житті. Діяльність Університету тре­тього віку нагадує нам про важливість створення дружнього та підтримуючого середовища для стар­ших громадян».

ПРОФСПІЛКА ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

10.11.2023



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання