« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Суспільство

БІГ ЗАРАДИ ДОБРОЇ СПРАВИ

БІГ ЗАРАДИ ДОБРОЇ СПРАВИ

  Н а стадіоні Рівненської АЕС «Ізотоп» відбувся третій зимо­вий благодійний забіг з метою збору коштів на підтримку ви­хованців Вараського міського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю ім. З.А. Матвієнко та Вараської асоціації захисту прав ін­валідів з дитинства «Надія».

Благодійний захід, організований Ор­ганізацією молоді первинної профспілко­вої організації електростанції, відбувся за сприяння адміністрації та ППО Рівнен­ської АЕС, ВП ГО «Українське ядерне то­вариство» в Рівненській області. Врахову­ючи карантинні обмеження, масового старту та реєстрації учасників не було. Проте, багато людей скористалися можли­вістю пробігти заради доброї справи, від­так до події долучилися атомники, пред­ставники міської влади, громадських ор­ганізацій, закладів освіти, соціально сві­домі та небайдужі мешканці міста - супут­ника. Учасники бігли у різний час та з до­триманням усіх протиепідемічних вимог.

За словами голови ОМ ППО РАЕС Єв­генія Буракова, учасником забігу міг ста­ти кожен охочий, незалежно від віку та фізичної підготовки, адже встановлених дистанцій та маршрутів не було. «Благо­дійний внесок становив від 50 грн. Кожен учасник забігу отримав сувенірний капе­люх. Усього під час заходу було зібрано близько 28 тис. грн, частину з яких буде спрямовано на придбання конвекційної духової шафи для випікання різного виду смаколиків вихованцям центру реабіліта­ції, а решту – для асоціації «Надія», – про­коментував Євгеній Бураков.

ПРЕС-СЛУЖБА РАЕС

 

КОНКУРС ЮНИХ ЛІТЕРАТОРІВ

Л ітературна студія «Момент сло­ва», яку вже кілька років у Бро­дівському педколеджі ім. Мар­кіяна Шашкевича очолює ви­кладач математики за фахом, поет за творчим покликанням, голова профкому студентів за громадським об­ранням Роман Савчин, починалася, як розповідає сам Роман, з клубу за інтере­сами людей, які люблять літературу.

Він ставив собі за мету допомогти в самореалізації молодим людям, які від­чувають хист до письменства та віршу­вання. Сьогодні можна констатувати: за­дум удався – літстудія стартувала літе­ратурно-поетичним конкурсом у на­вчальному закладі, нині став районним, яким заопікувалася Спілка письменни­ків Львівщини.

Наприкінці 2020 року в конкурсі «Зо­лоте перо» літстудії взяли участь студен­ти педколеджу та учні шкіл Брідщини. Кращі з кращих стали переможцями в творчих номінаціях «Поезія. Дитяче сло­во», «Поезія. Підліткове слово», «Поезія. Юнацьке слово», «Поетичні батли».

ОЛЬГА ЛОБАРЧУК

 


ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ ФОТОКОНКУРСУ

У культурно-діловому центрі Запорізь­кої АЕС відбулося нагородження пере­можців VI фотоконкурсу Організації мо­лоді Атомпрофспілки.

Призерів привітали заступник генераль­ного директора ВП ЗАЕС із персоналу Олексій Попов, заступник голови первин­ної профспілкової організації ВП ЗАЕС Володимир Ротерман, в.о. голови Органі­зації молоді ВП ЗАЕС Сергій Мошнік.

Цього року фотоконкурс мав п’ять тематичних розділів: «E=mc2», «Власний вимір», «Енергія молоді – 20 років ОМА», «Аtom-COVID-19», «Заради цього я живу». За підсумками конкур­су працівники Запорізької АЕС отримали 12 призових місць. Загалом у заході взяли участь 54 професійних фотографи й аматори.

Переможців нагородили грамотами, гро­шовими винагородами та цінними пода­рунками.

ПРЕС-СЛУЖБА АТОМПРОФСПІЛКИ

07.02.2021



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання