« на головну 16.07.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1253)
20
Червень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини

Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини

 15 серпня на базі Петриківського опорного закладу освіти І– ІІІ ст. відбулася ІІ спартакіада серед спортивних команд сіль­ських та селищних об’єднаних територіальних громад на звання «Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини–2020».

З азначимо, що у грудні 2019 року між обласним об’єднанням профспілок (голова Віталій Ду­біль), галузевими профспілка­ми та Асоціацією об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщи­ни (голова Світлана Спажева) було підпи­сано декларацію про співпрацю.

Одним з прикладів цієї співпраці ста­ла спартакіада, мета якої – сприяти роз­витку і популяризації фізкультури та спорту серед сільського населення, залу­чити їх до регулярних занять в оздоров­чих групах та спортивних секціях. Тож змагання пройшли за підтримки облпрофоб’єднання, Асоціації ОТГ Дні­пропетровщини, облради, обласної асоці­ації органів місцевого самоврядування та управління молоді і спорту Дніпропе­тровської ОДА.

Відповідальність за підготовку та про­ведення змагань взяла на себе ГО «Дні­пропетровська територіальна організа­ція «Всеукраїнське фізкультурно-спор­тивне товариство «Колос»» (голова Мико­ла Берест), яка цього року святкує своє 70-річчя.

У змаганнях взяли участь більше 20 команд, які урочистою ходою відкрили спартакіаду. Державний прапор України підняли кращі спортсмени Петриків­ської ОТГ Олександр Козин та Роксолана Чуднівець.

Змагання проходили у шести видах спорту, а саме волейболі, мініфутболі, ги­рьовому спорті, настільному тенісі, шаш­ках та шахах. Та якщо у рухливих видах спорту брала участь переважно молодь, то у шахах змагалися представники стар­шого покоління. Не встояли перед споку­сою позмагатися в інтелектуальній грі й почесні гості спартакіади: за однією ша­хівницею зустрілися лідер профспілок Дніпропетровщини Віталій Дубіль та го­лова Царичанської ОТГ Геннадій Сум­ський. Патом завершилася перша партія між головами, на цьому й зупинилися.

Титул «Краща спортивна ОТГ Дніпро­петровщини–2020» отримала Нивотру­дівська громада Апостолівського райо­ну. Друге місце посіла Покровська ОТГ Покровського району, третє – Слобожан­ська ОТГ Дніпровського району. Серед міст та селищ перше місце у м. Верх­ньодніпровськ Верхньодніпровського району, друге – м. Перещепине Новомос­ковського району, третє – с. Богданівка Павлоградського району.

На переможців обласного етапу спар­такіади очікують всеукраїнські змаган­ня, заплановані на 24–28 вересня у смт Во­рохта Івано-Франківської області.

МАРИНА КОВТУН

ФОТО АВТОРА

 

Юні рівненські плавці – призери змагань у Болгарії

Спортсмени комплексної дитя­чо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) управління соціальних об’єктів Рівненської АЕС стали при­зерами турніру з плавання Danimar Swimming Cup у м. Албені (Болгарія).

У змаганнях, що проходили з 27 липня по 4 серпня у плавальному басейні комплексу «Добруджа» м. Албена, взяли участь збірна команда «Вар­на» (Болгарія) та молоді спортсмени п’яти областей України, зокрема команда комп­лексної дитячо-юнацької спортивної школи Рів­ненської АЕС.

Від КДЮСШ РАЕС у різних стилях та дистан­ціях змагалися 34 юні плавці. За підсумками за­пливів четверо з них завоювали два перших, одне друге та три третіх місця. Ольга Фокіна здобула одне золото та одне срібло на дистанціях 50 м ба­терфляєм і вільним стилем. Вероніка Щавінська виборола бронзу на 50-метрівці кролем на спині. Євген Боровик посів третю сходинку на дистан­ції 50 м на спині. Микола Киричик став першим на 200-метрівці у комплексному плаванні та тре­тім на дистанції 50 м у стилі «дельфін».

За словами тренера-викладача КДЮСШ РАЕС Назара Усаченка, змагання пройшли на високо­му професійному рівні. Для молодих учасників такого роду турнір – вдосконалення їхньої техні­ки плавання, досвід участі в міжнародних зма­ганнях і, звичайно, можливість налагодити друж­ні стосунки.

Чергові успіхи вихованців КДЮСШ РАЕС під­тверджують, що на соціальних об’єктах електро­станції створені найкращі умови для популяри­зації здорового способу життя не тільки атомни­ків, а й молодого покоління її міста-супутника.

АТОМПРОФСПІЛКА

(ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ РАЕС)

30.08.2020



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

10.07.2024 21:02

08.07.2024 20:16

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання