« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини

Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини

 15 серпня на базі Петриківського опорного закладу освіти І– ІІІ ст. відбулася ІІ спартакіада серед спортивних команд сіль­ських та селищних об’єднаних територіальних громад на звання «Краща спортивна ОТГ Дніпропетровщини–2020».

З азначимо, що у грудні 2019 року між обласним об’єднанням профспілок (голова Віталій Ду­біль), галузевими профспілка­ми та Асоціацією об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщи­ни (голова Світлана Спажева) було підпи­сано декларацію про співпрацю.

Одним з прикладів цієї співпраці ста­ла спартакіада, мета якої – сприяти роз­витку і популяризації фізкультури та спорту серед сільського населення, залу­чити їх до регулярних занять в оздоров­чих групах та спортивних секціях. Тож змагання пройшли за підтримки облпрофоб’єднання, Асоціації ОТГ Дні­пропетровщини, облради, обласної асоці­ації органів місцевого самоврядування та управління молоді і спорту Дніпропе­тровської ОДА.

Відповідальність за підготовку та про­ведення змагань взяла на себе ГО «Дні­пропетровська територіальна організа­ція «Всеукраїнське фізкультурно-спор­тивне товариство «Колос»» (голова Мико­ла Берест), яка цього року святкує своє 70-річчя.

У змаганнях взяли участь більше 20 команд, які урочистою ходою відкрили спартакіаду. Державний прапор України підняли кращі спортсмени Петриків­ської ОТГ Олександр Козин та Роксолана Чуднівець.

Змагання проходили у шести видах спорту, а саме волейболі, мініфутболі, ги­рьовому спорті, настільному тенісі, шаш­ках та шахах. Та якщо у рухливих видах спорту брала участь переважно молодь, то у шахах змагалися представники стар­шого покоління. Не встояли перед споку­сою позмагатися в інтелектуальній грі й почесні гості спартакіади: за однією ша­хівницею зустрілися лідер профспілок Дніпропетровщини Віталій Дубіль та го­лова Царичанської ОТГ Геннадій Сум­ський. Патом завершилася перша партія між головами, на цьому й зупинилися.

Титул «Краща спортивна ОТГ Дніпро­петровщини–2020» отримала Нивотру­дівська громада Апостолівського райо­ну. Друге місце посіла Покровська ОТГ Покровського району, третє – Слобожан­ська ОТГ Дніпровського району. Серед міст та селищ перше місце у м. Верх­ньодніпровськ Верхньодніпровського району, друге – м. Перещепине Новомос­ковського району, третє – с. Богданівка Павлоградського району.

На переможців обласного етапу спар­такіади очікують всеукраїнські змаган­ня, заплановані на 24–28 вересня у смт Во­рохта Івано-Франківської області.

МАРИНА КОВТУН

ФОТО АВТОРА

 

Юні рівненські плавці – призери змагань у Болгарії

Спортсмени комплексної дитя­чо-юнацької спортивної школи (КДЮСШ) управління соціальних об’єктів Рівненської АЕС стали при­зерами турніру з плавання Danimar Swimming Cup у м. Албені (Болгарія).

У змаганнях, що проходили з 27 липня по 4 серпня у плавальному басейні комплексу «Добруджа» м. Албена, взяли участь збірна команда «Вар­на» (Болгарія) та молоді спортсмени п’яти областей України, зокрема команда комп­лексної дитячо-юнацької спортивної школи Рів­ненської АЕС.

Від КДЮСШ РАЕС у різних стилях та дистан­ціях змагалися 34 юні плавці. За підсумками за­пливів четверо з них завоювали два перших, одне друге та три третіх місця. Ольга Фокіна здобула одне золото та одне срібло на дистанціях 50 м ба­терфляєм і вільним стилем. Вероніка Щавінська виборола бронзу на 50-метрівці кролем на спині. Євген Боровик посів третю сходинку на дистан­ції 50 м на спині. Микола Киричик став першим на 200-метрівці у комплексному плаванні та тре­тім на дистанції 50 м у стилі «дельфін».

За словами тренера-викладача КДЮСШ РАЕС Назара Усаченка, змагання пройшли на високо­му професійному рівні. Для молодих учасників такого роду турнір – вдосконалення їхньої техні­ки плавання, досвід участі в міжнародних зма­ганнях і, звичайно, можливість налагодити друж­ні стосунки.

Чергові успіхи вихованців КДЮСШ РАЕС під­тверджують, що на соціальних об’єктах електро­станції створені найкращі умови для популяри­зації здорового способу життя не тільки атомни­ків, а й молодого покоління її міста-супутника.

АТОМПРОФСПІЛКА

(ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ РАЕС)

30.08.2020



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання