« на головну 19.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1245)
22
Лютий
 
Інтерв’ю
 
ЮРІЙ ПЕТРЕНКО: «МЕНЕ ТРИМАЄ РОБОТА!»

ЮРІЙ ПЕТРЕНКО: «МЕНЕ ТРИМАЄ РОБОТА!»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

НАЙКРАЩИХ «ЗИМОВИХ» ДИНАМІВЦІВ ВІДЗНАЧИЛИ У МВС

НАЙКРАЩИХ «ЗИМОВИХ» ДИНАМІВЦІВ ВІДЗНАЧИЛИ У МВС

 

Минулого тижня у конференц-залі Міністерства вну-

трішніх справ України відбулась урочиста церемонія

вшанування спортсменів ФСТ «Динамо» України із зи-

мових олімпійських видів спорту, визнаних кращими

за результатами участі у головних змаганнях 2016–

2017 років.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

У церемонії взяли участь високопосадовці МВС України, Мінмо­лодьспорту України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, НОК України, Федерації біатлону України.

«Традиційно щороку ФСТ «Динамо» визначає п’ятірку найкращих спортс­менів із зимових олімпійських видів спорту за результатами головних змагань сезону, – зазначив Віктор Корж. – Спортсмени - динамівці на чем­піонатах Європи та світу сезону 2016–2017 років здобули 17 нагород (майже 25% від загальної кількості в Україні). Такий результат є дуже важ­ливим напередодні зимових Олімпійських ігор 2018 року».

До п’ятірки кращих спортсменів ФСТ «Динамо» із зимових олімпійських видів спорту за результатами сезону 2016–2017 років потрапили: Ольга Абрамова – бронзова призерка етапу Кубка світу, Надія Бєлкіна – чемпі­онка та дворазова бронзова призерка Всесвітньої зимової Універсіади, Анастасія Меркушина – чемпіонка та дворазова призерка літнього чемпі­онату світу серед юніорів, срібна призерка чемпіонату світу, дворазова бронзова призерка чемпіонату Європи, Олена Підгрушна – чемпіонка та дворазова призерка літнього чемпіонату світу, срібна призерка чемпіона­ту світу, Дмитро Підручний – срібний призер літнього чемпіонату світу, призер етапів кубків світу, IBU.

Міністр МВС Арсен Аваков подякував спортсменам, зазначив, що очікує високих досягнень від них на зимовій Олімпіаді наступного року, а та­кож вручив відзнаки ФСТ «Динамо» Олені Підгрушній та Анастасії Мер­кушиній.

Очільник Мінмолодьспорту Ігор Жданов у своїй промові подякував ФСТ «Динамо», всім правоохоронним органам та Федерації біатлону України й особисто Володимиру Брин­заку за підтримку та розвиток біатлону. Зі свого боку, Воло­димир Бринзак вручив Арсену Авакову пам’ятну відзнаку НОК «За вірність олімпізму».

 

НА КОНТИНЕНТАЛЬНУ ПЕРШІСТЬ – З ПЕРЕМОЖЦЕМ КУБКА СВІТУ

У середу в румунському місті Клуж-Напока старту­вав чемпіонат Європи із спортивної гімнастики, який триватиме до 23 квіт­ня. Близько 300 атлетів вступили у боротьбу за ме­далі континентальної пер­шості, серед яких тради­ційно представлена і збірна України на чолі з олімпій­ськими медалістами Оле­гом Верняєвим та Ігорем Радівіловим.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

Цьогоріч спортсмени змагати­муться лише в індивідуальній першості. У складі збірної України до Румунії поїхали: у жінок – Ангеліна Радівілова, Діана Варинська, Валерія Оси­пова, Яна Федорова, у чоловіків – Олег Верняєв, Ігор Радівілов, Владислав Грико, Едуард Єр­маков, Євген Юденков, Андрій Сенічкін.

Лідер нашої спортивної гімнас­тики Олег Верняєв попрямував на чемпіонат Старого Світу в ранзі тріумфатора Кубка світу цьогорічного сезону. На остан­ньому етапі в Лондоні україн­цю не було рівних у багатобор­стві, де він переміг з результа­том 83,864 бала. На попере­дніх етапах світового Кубка Олег здобув «золото» в німець­кому Штутгарті й «срібло» в американському Ньюарку. Та­ким чином, наш спортсмен став переможцем загального заліку сезону!

 

ПАМ’ЯТЬ ЗЕМЛЯКА ВШАНУВАЛИ ТУРНІРОМ

У гірському селищі Дубове Тячівського району, що в За­карпатті, відбувся міжна­родний турнір з волейболу, присвячений пам’яті Івана Шевері – відомого тренера, члена збірної України й об­ласті з волейболу, колиш­нього вчителя Дубівської се­редньої школи.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

Т урнір було започаткова­но ще в 1998 році, а нині він є одним з найпопу­лярніших змагань з цьо­го виду спорту в області. Орга­нізатори змагань – Закарпат­ська обласна організація проф­спілки працівників освіти і на­уки (голова Тетяна Повханич), Тячівська районна організація галузевої профспілки (голова Іван Малешко) та оргкомітет, сформований волейбольним клубом «Карпати» Дубове за підтримки шанувальників во­лейболу – меценатів, серед яких народний депутат Украї­ни Василь Петьовка.

Цього року у турнірі взяли участь сім команд. Окрім по­стійних учасників змагань – волейболістів з Дубового, Ниж­ньої Апші та Ужгорода, на це престижне свято спорту приї­хали також спортсмени з Чер­нівців, Перечина (Закарпат­ська обл.) та двох міст Румунії – Бая - Маре і Сігет.

На урочистій церемонії від­криття турніру його учасників та численних гостей привітали головний суддя змагань, син Івана Шевері – Віктор, голова обласного комітету профспіл­ки працівників освіти і науки Тетяна Повханич, директор За­карпатського машинобудівно­го технікуму В’ячеслав Горо­бець, помічник народного де­путата України Василя Петьов­ки Ігор Грабар.

За підсумками напружених змагань, перше місце і голо­вний кубок турніру вибороли волейболісти м. Перечин. На другому місці – спортсмени з Нижньої Апші Тячівського ра­йону, замкнули чільну трійку гості з м. Чернівці.

Усі призери змагань отрима­ли відзнаки організаторів тур­ніру. Було відзначено також кращих гравців турніру, яких нагороджено медалями, кубка­ми і грамотами. Румунські гос­ті презентували українським спортсменам національні голо­вні убори. Нагороди перемож­цям та учасникам змагань вру­чили головний суддя змагань Віктор Шеверя та інші члени оргкомітету турніру.

22.04.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

24.12.2023 14:21

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання