« на головну 24.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

СРІБНИЙ ПОЛИСК МАРИБОРА

СРІБНИЙ ПОЛИСК МАРИБОРА

 У словенському місті Мариборі ми­нулими вихідними фінішував чем­піонат Європи із стрільби з пнев­матичної зброї. Збірна України в дорослій першості та турнірі юніо­рів загалом здобула 18 медалей, а у загальнокомандному заліку за підсумками змагань наші співвіт­чизники посіли високе друге місце.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

В олімпійських видах програм серед дорослих дві медалі за­воювали Олена Костевич (пневматичний пістолет, 10 м) та Олег Царьков (пневматична гвинтівка, 10 м), в активі яких сріб­ні нагороди.

Щодо інших результатів, то із здо­бутих загалом 18 медалей шість – найвищого ґатунку. Двічі на найви­щу сходинку п’єдесталу зійшла Гали­на Авраменко, якій не було рівних у вправах ГП-11а та ГП-11. Серед юніо­рів два «золота» в активі Ігоря Кізима у вправах ГП-12 та ГП-11а. Поряд з Іго­рем на сходинку нижче на п’єдесталі пошани розташувався Максим Бабу­шок. Ну а разом з Данилом Дани­ленком наші юні­ори здобули пере­могу в обох впра­вах у командних виступах.

У командній боротьбі стали другими у впра­вах ГП-11а та ГП-11 українки Людмила Васи­люк, Вікторія Ри­бовалова та Га­лина Авраменко. Наші співвітчизники ще тричі від­значилися в командних виступах: «срібло» у вправі ПП-3 здобула піс­толетна команда в складі Олега Омельчука, Павла Коростильова та Віктора Банькіна, таким же благо­родним металом увінчали україн­ське дівоче тріо (Вікторія Стецюра, Дарія Рожнятовська та Юлія Тимо­шко) за вправи ГП-11 та ГП-11а. Дру­гою в особистій першості у вправі ПП-2 стала Поліна Конарєва, інфор­мує офіційний сайт Мінмолодь­спорту.

А бронзовими медалями закін­чили виступи на європейській пер­шості Вікторія Стецюра в особис­тій першості у вправі ГП-11а та пістолетна юніор­ська команда у складі Павла Кре­постняка, Богда­на Кириленка та Олександра Само­стріла у вправі ПП-3.

 

ТРЕТІЙ ЕТАП СПАРТАКІАДИ – З ПОМАРАНЧЕВИМ М’ЯЧЕМ

На спортивній базі Хмель­ницького професійного ліцею відбувся третій етап спартакіади серед учнів професійно-технічних навчальних закладів облас­ного центру. Вихованці ви­значали, хто вправніший з баскетболу.

Валерій МАРЦЕНЮК,

спеціально для «ПВ»

У напруженій боротьбі се­ред юнаків перше місце ви­борола команда Вищого професійного училища № 4. На срібному щаблі п’єдесталу пошани фінішу­вали представники Вищого професійного училища № 25, замкнули трійку кра­щих юні спортсмени профе­сійного ліцею.

Найсильнішою серед дівчат виявилася команда центру професійної освіти сфери послуг. Команди Вищого професійного училища № 25 та професійного лі­цею фінішували відповідно другою та третьою.

За словами керівника фізич­ного виховання ВПУ № 25 м. Хмельницького Віктора Івановича Окарського, зма­гання пройшли на високому організаційному рівні. Пере­можців нагородили грамо­тами міського управління молоді і спорту.

 

ПІВНІЧНИЙ СХІД ПЕРЕГРАВ ПІВДЕННИЙ ЗАХІД

У неділю в Дніпрі відбувся Матч зірок вітчизняної чо­ловічої баскетбольної Суперліги. Збірна Північного Сходу на чолі з Володимиром Ковалем та Денисом Журавльовим виявилася сильнішою за команду Пів­денного Заходу з Віталієм Степановським та Вадимом Пудзиреєм – 141:133. А передували центральній події дня традиційні на таких заходах конкурси майстер­ності, триочкових кидків та данків.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

Матч зірок Суперліги. Дніпро, 12 березня

Північний Схід – Південний Захід – 141:133

(35:36, 42:33, 40:38, 24:26 )

Чотиригодинний зірковий марафон у Палаці спорту «Шин­ник» розпочали учасники конкурсу майстерності. На ра­дість місцевим уболівальникам, перемогу в ньому здобув розігруючий «Дніпра» Олександр Мішула. У фіналі конкур­су улюбленець дніпровської публіки здолав захисника «Черкаських Мавп» Ігоря Бояркіна і отримав символічний чек на 25 тис. грн.

Наступними на паркет вийшли майстри далеких «пострілів». У кон­курсі триочкових не було рівних досвідчено­му снайперу «Запоріжжя-ZOG» Олександру Рибалці. Капітан запорізького клубу переміг у відбірковому раунді з результатом 24 бали, у вирішальному раунді він з тим самим ре­зультатом випередив Олексія Онуфрієва з Миколаєва (18 балів) та Павла Ревзіна з Дні­пра (17 балів). Як винагорода – аплодисмен­ти глядачів і приз у 25 тис. грн.

Завершувало конкурсну програму найбільш видовищне змагання –суперечка слем- данкерів. Серед майстрів кидків згори, що й не дивно, найвправнішим виявився відомий український данкер Вадим «Miller» Поддубченко. У кожній своїй спробі він отримав максимальні 50 балів, тож у підсумку фінішував першим, набравши в сумі 200 очок, з яких 100 – у фінальному раун­ді, повідомляє офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Ну а далі був власне матч. Зазвичай такі «баталії» здебільшого на­гадують ті ж самі конкурси майстерності, триочкових кидків і слем- данків, лише в ігровому режимі. Не стало винятком і дане «проти­стояння». Команди почали матч 8 данками поспіль! У першій чверті команди не особливо заважали одна одній активним захистом, зде­більшого акцентуючи увагу на ефектності атакувальних устремлінь. Тож і розрив у рахунку за підсумком першої десятихвилинки виявив­ся мінімальним. А от у другій чверті «північани» створили собі заділ, якого, зрештою, і вистачило для фінальної перемоги. У другій по­ловині матчу гра нагадувала ті самі гойдалки, коли на влучну атаку опонента суперники відповідали власними результативними діями. А наприкінці матчу ефектними данками, які остаточно забезпечили переможну розв’язку для Північного Сходу, відзначився центровий «Дніпра» Сергій Загреба. З доробком у 29 очок та 15 підбирань він став найрезультативнішим у складі обох команд. За що справедли­во отримав звання найціннішого гравця Матчу зірок – 2017.

18.03.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання