« на головну 30.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

РІЗАТДІНОВА ЗІБРАЛА ВСЕ «ЗОЛОТО» ЛОС-АНДЖЕЛЕСА

РІЗАТДІНОВА ЗІБРАЛА ВСЕ «ЗОЛОТО» ЛОС-АНДЖЕЛЕСА

 Минулими вихідними у США від­бувся перший великий турнір сезону – традиційний La Lights у Лос-Анджелесі. Україну на по­мості за океаном представляли лідер збірної Ганна Різатдінова, «другий номер» Вікторія Мазур, краща юніорка країни Олена Дьяченко та збірна в складі Олени Дмитраш, Валерії Гудим, Євгенії Гомон, Олександри Гри­дасової та Анастасії Возняк.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

Старт поточного сезону при­кметний тим, що нинішній рік – олімпійський, тож більшість спортсменок уже скла­дають і «обкатують» свої програми з приці­лом на головні старти чотириріччя, які з 5 по 21 серпня прийматиме бра­зильське Ріо-де-Жанейро. Росіянки в США не були представлені, тож конку­ренцію нашим дівчатам склали найсильніші гім­настки збірної Білорусі, а також лідер збірної Іспа­нії Кароліна Родрігез і сильна гімнастка із США Алія Протто.

Для українських гра­цій вояж у сонячну Калі­форнію видався надус­пішним, особливо для лідера збірної. Ганна Різатдінова просто зібрала все можливе «золото» турніру, здобувши перемоги в багатоборстві, вправах з обру­чем, м’ячем, бу­лавами й стріч­кою. На цьому турнірі україн­ська гімнастка по­казала дві нових вправи – з м’ячем та стрічкою під запальну самбу. А от вправу з обручем, яку поставили минулоріч перед початком чемпіо­нату світу, де Аня з нею виграла «бронзу», тренерський штаб вирі­шив залишити. До речі, вражаючу стабільність у здобутті «срібла» продемонструвала Катерина Галкі­на з Білорусі, в активі якої опини­лись усі п’ять других місць на зма­ганнях.

Другий номер збірної України Ві­кторія Мазур у багатоборстві пока­зала десятий результат, а в окремих видах здобула дві «бронзи» – стала третьою у вправах з м’ячем і стріч­кою. Вікторія також продемонстру­вала у Лос-Анджелесі дві нові про­грами – з м’ячем і булавами. У впра­вах з обручем третьою фінішувала Родрігез, «бронзу» за булави отри­мала Аріна Чаропа.

У змаганні юніорок Олена Дья­ченко виграла дві золоті нагороди (у вправах із скакалкою та м’ячем), у вправах з обручем і булава­ми гімнастка фінішувала четвертою, а у багатоборстві показала другий результат услід за Лілі Мізуно.

Збірна команда в складі Олени Дмитраш, Валерії Гу­дим, Євгенії Гомон, Олексан­дри Гридасової та Анастасії Возняк у групових вправах приїхала, щоб перевірити свої сили і продемонстру­вати показові виступи на гала-концерті. Виступ під знамениту пісню Мадон­ни Vogue залишили з минулого року, а впра­ву з п’ятьма стрічками поставили під самбу, зазначається на сайті Федерації гімнастики України.

 

ПРИ ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛПРОФРАДІ СТВОРЕНО КЛУБ ЛЮБИТЕЛІВ ЗИМОВОГО ПЛАВАННЯ

Голова Закарпатської облпрофради Володи­мир Фленько особистим прикладом пропагує здоровий спосіб життя, доводить необхідність постійних занять фізкультурою і спортом, ак­тивно займається плаванням у річці взимку.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

спеціально для «ПВ»

З ініціативи керівника нещодавно при облас­ній раді профспі­лок створено клуб любителів зимово­го плавання. Під час свята Водохре­ща закарпатські «моржі», отримав­ши благословення від отців Федора і Максима, при міну­совій температурі пірнали в крижану воду річки Уж. До речі, цього ж дня приймали водні процедури і самі священнослужителі.

Профспілковий лідер області Володимир Фленько стверджує, що зимове плавання загартовує організм і корисне для здоров’я.

 

ПЕРЕМОЖЕЦЬ УЖЕ ВІДОМИЙ

Днями завершився третій тур чемпіонату України з волей­болу серед команд вищої ліги. У групі «А» змагання про­ходили на базі спортивного комплексу ДП «Новатор» у м. Хмельницькому, участь у них взяли чотири команди.

Валерій МАРЦЕНЮК,

спеціально для «ПВ»

На майданчик спорткомплек­су виходили колективи «Педуніверситет-ШВСМ» з Чернівців, «Родничок-Колос» із Новоселиці Чернівецької області, «Барком-Кажани 2» зі Львова і місцевий «Нова­тор».

Команда з Хмельницького (капітан Роман Ковальчук) здобула підсумкову перемо­гу, а разом з нею і дострокове перше місце у групі «А». По­переду ще один тур, матчі якого відбудуться у Львові 13–15 лютого, але команду «Новатора», що виборола 25 очок, конкуренти вже не на­здоженуть.

– Змагання відбулися на ви­сокому організаційному рівні, – зазначив інструктор профкому підприємства Олек­сандр Рак. – І ми задоволені успіхами наших спортсменів. Хай їм щастить і надалі!

29.01.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання