« на головну 18.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Реалії та перспективи Закарпатського «Спартака»

Реалії та перспективи Закарпатського «Спартака»

Під час зустрічі в облпрофраді голова Закарпатської обласної ради профспілок Іван Король, голова Цен­тральної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» Євген Баженков і його заступник Григорій Верзун обговорили широ­ке коло питань, пов’язаних із поточною діяльністю та перспективами обласної організації ФСТ, у тому числі кадрові питання.

Сергій Баранчиков

спеціально для «ПВ»

За рейтингами Центральної ради Закарпатська облрада ФСТ «Спартак» входить до п’ятірки найкращих облорга­нізацій товариства.

Так, слід відзначити спільну ро­боту товариства, облпрофради та га­лузевих обкомів профспілок щодо проведення міжгалузевої та галузе­вих спартакіад, інших масових за­ходів, успішну практику залучення коштів із різних джерел для фінан­сування товариства. Досягнуто ва­гомих результатів у підготовці юних спортсменів у трьох дитячо-юнацьких спортивних школах, роз­ширюється їх спеціалізація. До складу збірної команди України, яка готується до зимової Олімпіади у Сочі (Росія), увійшли закарпатці Аннамарі Чундак та Йосиф Пеняк.

Слід зазначити, що вирішення багатьох поточних питань діяльнос­ті обласної організації ФСТ, як-от налагодження спільної роботи з міс­цевими органами влади та спонсо­рами, ефективне використання ді­ючої бази спортивних об’єктів, залу­чення до спортивно-масової роботи дорослих і дітей, – заслуга голови Закарпатської облради ФСТ «Спар­так», майстра спорту Антона Яцини, який понад 12 років очолював облас­ну організацію товариства.

На розширеному засіданні прези­дії Закарпатської обласної ради ФСТ «Спартак» Антона Яцину, згід­но з поданою заявою, було звільнено від обов’язків голови облради та члена президії. Під час своїх висту­пів члени президії, зокрема й голова облпрофради Іван Король, дякували Антону Яцині за багаторічну плідну роботу з розвитку профспілкового спорту. Слова вдячності висловили також голова Центральної ради ФСТ «Спартак» Євген Баженков і го­лова Закарпатської обласної профорганізації працівників культури Наталія Товтин.

Очільник профспілкового руху Закарпаття нагородив Антона Яци­ну Почесною грамотою обласної ради профспілок.

 

ЗА ПЕРЕМОГУ БОРОТИМУТЬСЯ 20 КОМАНД

Студентська профспілкова асоціація м. Ки­єва та фан-клуб ФК «Динамо» (Київ) розпо­чинають третій сезон Студентської футболь­ної ліги ФК «Динамо».

За інформацією Студентської

профспілкової асоціації м. Києва

У першому сезоні за тро­фей змагалися 12 ко­манд провідних вишів столиці, а переможцями виявилися представники Наці­онального університету харчо­вих технологій. У другому сезо­ні на старт вийшло вже 16 ко­лективів, відтак тріумфатором змагань стала команда Націо­нального педагогічного універ­ситету ім. Драгоманова. Цього­річ у студентському чемпіонаті з футболу змагатимуться 20 команд-учасниць (19 команд вузів і традиційно команда офіційного фан-клубу київсько­го «Динамо»). Матчі відбувати­муться на спортивно-тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі, а також на майданчиках Дитячо-юнацької футбольної школи «Динамо» ім. Валерія Лобановського.

В офіційній церемонія жереб­кування змагань взяли участь організатори турніру – вико­навчий директор СПА м. Києва Олександр Трофименко та го­лова фан-клубу «Динамо» Сер­гій Михайленко, а також почес­ні гості – тренер основного складу ФК «Динамо» (Київ) Сергій Ребров і гравці команди Джермейн Ленс та Максим Ко­валь. Команди були розділені на чотири групи. Після групової стадії турніру розпочнеться ра­унд плей-оф – чвертьфінали й півфінали, а увінчають зма­гальний сезон матчі за третє місце і фінал. Переможця чер­гової студентської футбольної першості визначать у травні на­ступного року. Фінальні матчі, як і минулого сезону, плануєть­ся провести на стадіоні «Дина­мо» ім. В. Лобановського.

По закінченні церемонії же­ребкування футболісти поба­жали всім студентським коман­дам чесних перемог на полі та успіхів у навчанні, а студенти із радістю поспілкувалися із зір­ками футболу, брали автогра­фи, фотографувалися.

 

ФОМЕНКО ОГОЛОСИВ СКЛАД НА ФРАНЦІЮ

Федерація футболу України оприлюд­нила список із 25 гравців, яких голо­вний тренер національної команди викликав для підготовки та участі у матчах плей-оф до чемпіонату світу 2014 року проти збірної Франції, що відбудуться 15 і 19 листопада.

Порівняно з останнім збором, Михайло Фо­менко зробив лише одну зміну – замість травмова­ного Олексія Гая запро­шення отримав динамі­вець Сергій Сидорчук, який раніше до матчів національної збірної не залучався. Повний спи­сок футболістів, які у про­тистоянні з «трикольоро­вими» виборюватимуть путівку до Бразилії, ви­глядає так: воротарі – Ан­дрій Пятов («Шахтар»), Максим Коваль («Дина­мо»), Рустам Худжамов («Іллічівець»); захисники – В’ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі − «Шахтар»), Євген Хачері­ді («Динамо»), Віталій Мандзюк, Артем Федець­кий (обидва – «Дніпро»); півзахисники – Олег Гу­сєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус, Сергій Си­дорчук (усі − «Динамо»), Євген Коноплянка, Рус­лан Ротань (обидва − «Дніпро»), Микола Мо­розюк («Металург», Д), Тарас Степаненко («Шах­тар» Донецьк), Едмар Га­ловський («Металіст»), Денис Дедечко («Вор­скла»), Анатолій Тимощук («Зеніт», Росія), Дмитро Хомченовський («Зоря»), Валерій Федорчук («Кар­пати»); нападники – Єв­ген Селезньов, Роман Зо­зуля (обидва – «Дніпро»), Марко Девіч («Металіст»).


НОК ЗАТВЕРДИВ ЗАЯВКУ НА ОЛІМПІАДУ

5 листопада на Генеральній асамблеї НОК України було офіційно затвер­джено заявку нашої держави до Між­народного олімпійського комітету на проведення зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року.

14 листопада має бути на­діслано до МОК офіцій­ний лист-декларацію про наміри України подати за­явку на право проведення зимової Олімпіади–2022. А у березні наступного року до МОК буде подано заявковий файл і гарантій­ні листи від НОК та керів­ництва міста Львова.

У липні 2014 року Вико­навчий комітет МОК оприлюднить список міст-кандидатів, а місто, яке прийматиме XXIV зи­мові Олімпійські ігри, оберуть в липні 2015 року на засіданні МОК в Куала-Лумпурі (Малайзія).


БУЦЕНКО – КРАЩИЙ У ЖОВТНІ!

Експертна комісія Національного олімпійського комітету України підби­ла підсумки спортивного жовтня й назвала найкращого спортсмена і тренера другого осіннього місяця. Почесне звання найкращого спортсмена здобув боксер Микола Буценко, а його наставника Леоніда Лоївського визнано найкращим тренером жовтня.

Як уже інформували «ПВ», на чемпіонаті світу з боксу у казахсько­му Алмати наш співвітчизник єдиний з-поміж українців зійшов на п’єдестал пошани, здобувши «бронзу» у ваговій категорії 56 кг. Зага­лом у цьому сезоні Микола пристойно виглядав у ринзі – зарекомендував себе у складі «Українських отаманів», які виступали у Всесвітній серії бок­су (WSB), а в червні на чемпіонаті Європи у Мінську (Білорусь) виборов «срібло».

 

10.11.2013



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання