« на головну 20.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Регіональні новини

ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ

ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СПІВПРАЦЮ

З акарпатською обласною радою профспі­лок у рамках оголошеного президією Року соціального партнерства укладено Угоду про співпрацю з відділенням Наці­ональної служби посередництва і прими­рення у Закарпатській області.

Угодою передбачено взаємні дії сторін, спрямовані на своєчасне і справедливе вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), стабілізацію соціаль­но-трудових відносин у трудових колективах області тощо.

Співпраця між сторонами буде здійснюватись у сферах організаційної, аналітичної, правопросвіт­ницької роботи та інформаційного забезпечення. Вза­ємовідносини сторін будуватимуться виключно на принципах соціального партнерства.

Угоду підписали голова Закарпатської облпрофра­ди Іван Зелінський та начальник відділення НСПП у Закарпатській області Іван Палко.

 

УЖГОРОДСЬКОМУ ВПУ – 75 РОКІВ


С воє 75-річчя відзначив колектив Ужгородського ви­щого професійного училища торгівлі та технологій харчування, який було засновано у жовтні 1946 року. Цей навчальний заклад є одним з кращих у Закарпатській області.

З нагоди цієї події в училищі відбулися урочистості, в підготовці яких активну участь брали голова учнівської профспілкової організації Зінаїда Мусієнко, голова пер­винної профспілкової організації викладачів та майстрів Оксана Барч та голова обласної організації профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Наталія Кузьма.

У своєму зворушливому виступі директор училища Ві­ктор Кощак розповів про історію створення училища, ак­туальні завдання щодо підготовки фахівців, співпрацю з профспілкою у вирішенні соціально-економічних питань. Також він нагородив групу викладачів за багаторічну сум­лінну роботу.

Виступаючи перед учасниками зібрання, голова Закар­патської облпрофради Іван Зелінський тепло привітав працівників та учнів і вручив колективу училища Почес­ну грамоту Федерації профспілок України за вагомий вне­сок у підготовку фахівців. Також він вручив Почесний знак ФПУ «За розвиток соціального партнерства» дирек­тору училища Віктору Кощаку за активне сприяння в здійсненні профспілками функцій із захисту соціально- економічних, трудових прав та інтересів спілчан, розви­ток соціального діалогу.

Учні училища дали невеличкий концерт, під час якого прозвучали пісні, вірші, інсценування, підготовлені разом з головою учнівської профорганізації Зінаїдою Мусієнко.

Матеріали підготував

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ,

ПРЕС-ЦЕНТР ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛПРОФРАДИ

 

ЕНЕРГЕТИКИ ОБРАЛИ ПРОФСПІЛКОВОГО ЛІДЕРА

Е нергетики трьох Дні­стровських гідростанцій взяли участь у звітно-виборній конференції Черні­вецької обласної ор­ганізації профспіл­ки працівників енер­гетики та електро­технічної промисло­вості України.

На конференції були присутні й висту­пили голова ЦК Укрелектропрофспілки Олександр Давиденко та голова ради профко­мів Укргідроенерго Олександр Цимбалюк.

Новодністровська міська голова Наталя Цимбалюк радо приві­тала енергетиків, щиро подякувавши компанії Укргідроенерго за сприяння у вирішенні надважли­вих соціальних питань міста, а профспілкам енергетиків – за актив­ну участь та всіляку підтримку культурно­го і спортивного життя міста, зокрема появі в Новодністровську омріяного пам’ятника Тарасу Шевченку.

Із побажаннями по­дальшої плідної співпраці з органами міс­цевого самоврядуван­ня звернувся до това­риства Олександр Цимбалюк. «Прикмет­но, що за всю історію будівництва каскаду та міста енергетики ні­коли не лишались осторонь його про­блем», – зазначив він.

Привітавши проф­спілковий енергетич­ний актив, Олександр Давиденко порекомен­дував більше уваги звертати на проблеми молоді, її захищеність та мотивацію.

Після успішного розгляду питань по­рядку денного одно­стайним рішенням учасників конференції головою Чернівецької обласної організації профспілки працівни­ків енергетики та електротехнічної про­мисловості України було обрано Георгія Карпа, який донедавна очолював профспілку Дністровської ГЕС-1. Георгій Григорович щиро подякував своїм наставникам, зокрема попередній очільниці організаці ї Марі ї Омельчишеній, коле­гам у профспілковій та роботі в енергетиці Людмилі Маниляк та Ігорю Рибаку, міській голові Новодністров­ська Наталі Цимба­люк.

 

 

10.12.2021



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання