« на головну 28.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Збагачуємо здоров`ям

Переваги обсервації в санаторіях ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»

Переваги обсервації в санаторіях ПрАТ «Укрпрофоздоровниця»

 

ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» – найбільше об’єднання сана­торіїв і санаторно-курортних комплексів в Україні. Наразі 15 санаторіїв, що входять до скла­ду акціонерного товариства, мають можливість працювати в режимі забезпечення обсер­вації для громадян України, які повертаються з-за кордону.

П ерсонал санаторіїв має у сво­єму складі медичних фахів­ців та працює відповідно до наказу МОЗ України № 722 від 28 березня 2020 року, по­станови Головного державного сані­тарного лікаря України від 2 квітня 2020 року № 6, інших регулятивних до­кументів та встановлених норм МОЗ України щодо карантину й обсервації.

Санаторії ПрАТ «Укрпрофоздоров­ниця» мають можливість забезпечити повну обсервацію та карантин. Для цього наразі змінено алгоритми робо­ти обслуговуючого й медичного персо­налу та організовано індивідуальне харчування в ланч-боксах у номерах, посилено медичний контроль, прово­диться додаткова дезінфекція загаль­них приміщень та палат, забезпечуєть­ся дотримання соціальної дистанції тощо.

Встановлено вартість проживання та харчування – 7700 грн за 14 діб розмі­щення однієї особи у двомісному номе­рі на обсервацію (550 грн на добу: 250 грн за проживання + 300 грн за трира­зове харчування). За бажанням, кожен, хто прибуває на обсервацію, може зро­бити апгрейд та, доплативши, розміс­титись в одномісному номері або номе­рі «люкс» (це необхідно зробити під час поселення).

Переваги санаторію як обсерватора:

• кваліфікований медичний та об­слуговуючий персонал;

• підвищені норми санітарної гігієни;

• наявність закритої паркової тери­торії.

Приватне акціонерне товариство лі­кувально-оздоровчих закладів проф­спілок України «Укрпрофоздоровни­ця», засновниками якого є Федерація профспілок України і Фонд соціально­го страхування України, – єдина юри­дична особа, що здатна вирішити про­блему розміщення громадян України на період обсервації у всіх регіонах України та вже має успішний досвід забезпечення обсервації.

 

До теми

Санаторій «Роща» прийняв групу українців, які повернулися з Росії

Розташований у Харківській області, клінічний санаторій «Роща» прийняв на обсервацію групу українців, які повернулися на Батьківщину з Росії.

Я к розповів дирек­тор санаторію Ва­лерій Журавльов, розміщення гос­тей в оздоровниці оплачується з бюджету Хар­ківської обласної державної адміністрації.

За словами Валерія Журав­льова, наразі у санаторії «Роща» проживають 19 осіб, які повернулися з Росії через пропускний пункт у селищі Гоптівка. «Гості санаторію розміщені в одномісних номе­рах з усіма зручностями – тут є індивідуальний санвузол, балкон, телевізор. Вартість розміщення становить 720 грн з особи на добу, до цієї суми включено й харчування. Од­нак обсервовані проживають у нас безкоштовно, оплату здійснює Харківська облдержадміністрація», – пояснив ди­ректор санаторію. Він наголо­сив, що представники Харків­ської ОДА спрацювали дуже оперативно і злагоджено, за­безпечивши санаторій усіма засобами індивідуального за­хисту та дезінфекції. Обробка приміщень здійснюється су­воро за приписом, відповідно до норм МОЗ України.

Валерій Журавльов уточ­нив, що на медичному посту постійно присутній лікар. Санаторний корпус, виділе­ний для обсервації, щодня відвідують чотири працівни­ки: лікар, медсестра, офіці­ант і дезінфектор (санітар). Охорону здійснюють п’ять представників Нацгвардії і п’ять працівників Націо­нальної поліції.

Температурний скринінг проводиться двічі на день, вранці і ввечері. Людей з під­вищеною температурою не виявлено.

Після закінчення обсерва­ції всі гості санаторію будуть протестовані на COVID-19 (са­наторій забезпечений тест- системами) й на основі даних аналізу отримають довідку.

 

Вікна спорожнілого ГК «Турист» засвітилися написом «4U!»

15 квітня київські готельєри підтрима­ли ініціативу колег із Будапешта та за­світили у вікнах напис «4U!», долучив­шись до спільного проєкту України та Угорщини Light4U на знак солідарнос­ті з містами, що зазнають кризи внаслі­док пандемії коронавірусу.

Ч ерез ситуацію, що склалася у світі в зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19, місто-побратим сто­лиці України Будапешт запросив до­лучитися до проєкту Light4U усіх небайдужих.

Як повідомляють у Київській міській держав­ній адміністрації, до акції, зокрема, долучилися Готельний комплекс «Турист», Premier Palace Hotel, Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska, Radisson Blu Hotel, Kyiv Podil та President Hotel.

Готельний комплекс «Турист» та кожен його співробітник у такий спосіб висловили підтрим­ку всім, хто зіткнувся віч-на-віч з коронавірусною інфекцією COVID-19, а також всім тим, хто сьогод­ні стійко дотримується умов карантину, демон­струючи цим найбільший вияв мужності.

Light4U – це спільний проєкт муніципалітету Будапешту та Угорської асоціації готелів та рес­торанів, мета якого – привернути увагу до того, що міста та їх мешканці можуть подолати цю кризу разом, завдяки терпимості та взаємному співчуттю. Світло й увага, яку люди приділяють одне одному, дарують надію та силу багатьом у цей непростий час.

30 березня, з настанням ночі повідомлення «4U!» з’явилося у вікнах порожніх номерів готелів Будапешта. Таким жестом Будапешт висловив свою солідарність з іншими містами, що також зазнають кризи через пандемію коронавірусу.

Усіх охочих запрошують на знак солідарності з містами, що зазнають кризи через пандемію ко­ронавірусу, долучитися до акції Light4U та роз­містити свої фотографії в соціальних мережах із хештегом #Light4Eachother, #Light4U.

02.05.2020



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання