« на головну 24.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Збагачуємо здоров`ям

СТАРТУВАВ ДИТЯЧИЙ ЛІТНІЙ СЕЗОН

СТАРТУВАВ ДИТЯЧИЙ ЛІТНІЙ СЕЗОН

У перші дні літа в усіх закладах оздоровлення дітей і туристів системи АТ «Укрпрофтур» традиційно розпочалася оздоровча компанія 2017 року. За лічені дні в різних регіонах України відчинили свої двері 19 оздоровчих закладів АТ «Укрпрофтур», в тому числі 7 комплексів для сімейного відпочинку та 11 дитячих оздоровчих комплексів літнього типу.


П ідготовлена матеріальна база та інфраструктура комплексів сис­теми АТ «Укрпрофтур» дозво­ляє прийняти на оздоровлення туристів і туристичні групи дітей шкільного віку відповідно до прове­дених тендерних конкурсів «Прозо­ро» на літній сезон відпочинку.

Для належного туристичного від­починку в дитячих комплексах ТОК «Тиса» (директор Любов Луцук), ОК «Сонячний промінь» (директор Ірина Беспаленко), ТК «Прикарпаття» (дирек­тор Іван Парипа), ТОК «Синевирське озеро» (директор Наталія Скопич), ТОК «Нарцис» (директор Ольга Чулей), ТОК «Карпати» (директор Микола Юрик), ОК «Лісовий» (директор Іван Кіндрат), ДОК «Придніпровський» (директор Олек­сандр Лубнін) і ДЗО «Збруч» (директор Марія Лихо) розроблені спеціальні роз­виваючі та розважальні програми, об­лаштовані дитячі та спортивні майдан­чики, бібліотеки, літні відкриті кіноте­атри. Складені цікаві виїзні екскурсійні програми, веселі захоплюючі подорожі та скаутські походи у колі нових друзів. Діти познайомляться з новими видами спорту та братимуть участь у різних спортивно-туристичних змаганнях.

Для дитячих оздоровчих комплексів санаторного типу – ДЗСТ ЛОК «Верхови­на» та ДЗСТ ЛОК «Карпатські зорі» (ди­ректор Василь Шипчук), ОК «Черемош» (директор Вікторія Лангеман), ОКСТ «Очаків» (директор Наталія Христенко) на дітей очікує кваліфікований профе­сійний медичний персонал, цілодобовий медпункт, розроблено спеціальні ліку­вальні програми з комплексним оздо­ровленням, заняттями з різних видів спорту, лікувальною фізкультурою, мі­неральною водою, а також різні оздоров­чі масажні комплекси та індивідуальні профілактичні процедури.

В усіх дитячих оздоровчих комплек­сах системи АТ «Укрпрофтур» облашто­вано просторі їдальні. Передбачено смачне 4–5-разове харчування та корис­не меню для повноцінного харчування дітей. Території усіх оздоровчих таборів перебувають під цілодобовою охороною. На власних підготовлених пляжах пра­цюють пильні інструктори-рятівники. Надаються автобуси для зустрічі та від­правлення груп відпочивальників на за­лізничні вокзали.

Відомо, що активний відпочинок спри­яє розвитку дитячої творчої особистості та виявленню лідерських якостей дитини. Саме тому в літніх оздоровчих комплек­сах системи АТ «Укрпрофтур» дітям пропонуються різноманітні захоплю­ючі змагання, цікаві тематичні вечір­ки з можливістю виявити акторську майстерність, різноманітні майстер- класи, веселі конкурси та святкові вистави за програмами, розроблени­ми кваліфікованими фахівцями в комплексі супутніх оздоровчих захо­дів, багато цікавих екскурсій, у тому числі автобусних, пішохідних, гірських, а також купання у водоймах...

Одночасно запрошуємо туристів і батьків спільно з дітьми на оздоровчий сімейний відпочинок до пансіонатів «Шацькі озера» у Волинській області (ди­ректор Федір Заяць) і «Поділля» у Хмель­ницькій області (директор Володимир Арнаут), морських оздоровчих комплек­сів Азовського моря – ОК «Парус» у Запо­різькій області (директор Олександр Ко­ломоєць) та Чорного моря – ОКСТ «Оча­ків» у Миколаївській області.

Правління АТ «Укрпрофтур» робить все можливе, щоб надати найширші можливості для оздоровлення всіх верств населення. У цьому літньому се­зоні для сімей та дітей з родин учасни­ків і загиблих воїнів АТО надається знижка в розмірі до 15% від загальної вартості послуг проживання в усіх проф­спілкових туристичних закладах систе­ми АТ «Укрпрофтур».

Завжди вам раді! Довіряйте професіоналам!

 

КРАЇНА МРІЙ РОЗКРИВАЄ СВОЇ ОБІЙМИ ДІТЯМ

У першу табірну зміну до Позаміського дитячого закладу «Острозький дитячий санаторно-оздоровчий комплекс «Країна мрій» на Рівненщині заїхали перші 182 дитини, які впродовж 21 дня відпочиватимуть і оздоровлюватимуть­ся в заповідній лісовій зоні, в одному з найчарівніших куточків нашої області.

Ц ього року владою разом з профспілками області зроблено чимало для здешев­лення путівок до дитячих оздоровчих закладів. Розроблено та впроваджено цілий механізм поєднання часток вартості, які виділяються окремо держбюджетом, профспіл­ками, адміністраціями підприємств і установ, благодійниками, з тим, щоб батьківська допла­та за путівку була якомога меншою, а кількість дітей, охоплених оздоровленням у позаміських таборах, перевершила минулорічні показники.

Серед переліку дитячих оздоровчих закладів Рівненщини, в яких варто відправляти школя­рів на літній відпочинок, з’явилась нова назва – «Країна мрій». Саме так поетично і певною мі­рою символічно відтепер називається колиш­ній «Корчагінець» – наш поліський «Артек», в якому за 32 роки існування виховувались і за­гартовувались молоді покоління. Загалом за ці роки тут побували 45 тис. дітей.

Новаторський, науковий підхід до організації дитячого оздоровлення вирізняє цей заклад, яким усі ці роки незмінно керує справжній фа­нат своєї справи Іван Дячук. Він і вихователів та педагогів підбирає таких, як сам – ініціатив­них, небайдужих, творчих. Тематичні зміни, за­лучення до організації та проведення відпочин­ку волонтерів із Сполучених Штатів Америки, виявлення і підтримка юних талантів у поєд­нанні з проведенням інтелектуальних і спор­тивних ігор, козацьких забав, різноманітних конкурсів і рольових ігор не залишають місця для нудьги в малечі. Відпочивши у таборі хоча б один раз, вони повертаються сюди знову і зно­ву, а дехто вже в новій якості – вожатого, вихо­вателя. Тож недаремно саме цей ДОЗ Рівненщи­ни з року в рік у конкурсі, який проводить Феде­рація профспілок України, виборює першість і підтверджує звання «Кращий заклад оздоров­лення та відпочинку дітей».

На урочистій лінійці з відкриття літнього сезо­ну з флагштоку табору було урочисто спущено прапор «Корчагінця», який відтепер буде збері­гатись у місцевому музеї-заповіднику, і підня­то прапор «Країни мрій» . Новий прапор з мо­литвою освятив благочинний отець Юрій. А гості свята – представники влади району, гос­подарників, профспілок побажали закладу й надалі успішно проводити патріотичне, духо­вне виховання та оздоровлення школярів.

Тамара СТЕЦЮК

22.06.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання