ПРОФСПІЛКОВІ КУРОРТНІ ТА САНАТОРНІ КОМПЛЕКСИ: ШВЕДСЬКИЙ ДОСВІД
Сьогодні такі формати харчування, як «шведський стіл» та
«шведська лінія» є надзвичайно популярними в світовій практиці готельно-ресторанної
та оздоровчої сфери. Ці поняття, напевно, знає кожен: усі частування
виставляються для широкого доступу і постійно оновлюються. Свобода вибору та
економія часу зробили цей формат одним з улюблених у системі громадського
харчування. «Шведський стіл» дозволяє підлаштуватися під режим відпочивальника,
який квапиться на пляж або на процедури, чи груп туристів, у яких щільно
розписаний туристичний маршрут.
ЛЮДИ ОБИРАЮТЬ «ШВЕДСЬКУ ЛІНІЮ»
Серед переваг «шведського столу» для відпочиваючих можна
виділити таку, як щоденний асортимент з понад 50 найменувань страв, напоїв,
кулінарних виробів та фруктів на сніданок, обід і вечерю. А вибір страв і
напоїв здійснюється гостями самостійно, виходячи з власних вподобань або в рамках
запропонованих лікарем дієт. Розмір порцій і кількість підходів до «шведського
столу» – необмежений. Також варто підкреслити шанобливе та уважне ставлення
до кожного гостя з боку обслуговуючого персоналу, адже вони допомагають у
виборі страв і обслуговуванні. Надзвичайно важливим є те, що люди, які
відчувають нездужання або мають фізичні вади, обслуговуються індивідуально
через офіціанта, також без обмежень у розмірах порцій. Окрім того, гості мають
змогу обирати собі їжу в гарній, оформленій в єдиному стилі залі, привітні
офіціанти одягнені у фірмову уніформу, а посуд завжди виблискує чистотою. Що ж
стосується атмосфери загалом, то її доповнює легкий музичний супровід.
Відчуття чистоти, достатку, свята й важливості не полишає жодного гостя
протягом усього часу прийому їжі.
ПЕРЕВАГИ ДЛЯ САНАТОРНО- КУРОРТНОГО КОМПЛЕКСУ
Без додаткових капіталовкладень санаторій, готель чи
туристична база отримає нову привабливу послугу на досить високому рівні, із
застосуванням світових стандартів сервісу. Крім того, лікувальне харчування
(якщо таке є) за всіма дієтами буде на новому рівні обслуговування. А от
можливість широкого вибору і необмежене споживання страв підвищує лояльність
відпочиваючих до санаторію в цілому. Ще одна перевага використання цієї
системи харчування – висока пропускна здатність, яка дозволяє збільшувати
номерний фонд закладів. У цілому ж, введення «шведського столу» покращує якість
обслуговування та підвищує престиж і статус вашого закладу.
НОВИЙ ФОРМАТ ХАРЧУВАННЯ
Розвиток «шведських ліній» у сфері громадського харчування
санаторно-курортних комплексів – це відносно нове слово в туристичній
індустрії України. Що, в свою чергу, рано чи пізно приведе до переформатування
систем харчування на всіх об’єктах відпочинку та оздоровлення у нашій державі.
Будьте одними з перших, це значно посилить вашу конкурентоспроможність. А ми
вам у цьому допоможемо! Наша компанія «Світлиця» бере на себе вирішення всіх
адміністративних та виробничих питань, пов’язаних із організацією та роботою
підприємства харчування. Не порушуючи виробничого циклу вашої оздоровниці, ми
протягом 14 днів після підписання договору якісно перешикуємо існуючу систему
харчування у вашій їдальні на прогресивну сучасну систему харчування
«шведський стіл».
Обираючи нас як свого партнера, ви забудете про проблеми з
контролюючими органами та турботи, пов’язані з винесенням продуктів, що так
поширено в сфері громадського харчування.
Ми не женемося за дешевизною продукту, наша головна мета –
це підтримка репутації за допомогою правильної, відповідальної та чесної
роботи із замовником. Принципом роботи всього нашого колективу є створення
сервісу, завдяки якому ваші відпочиваючі захочуть відвідувати ваш об’єкт
відпочинку/оздоровлення знову і знову.
Якщо прагнете європейського майбутнього – розпочніть із
себе!
ПРО КОМПАНІЮ ®
Компанія «Світлиця» займається підвищенням рівня організації
харчування підприємств санаторно-курортного типу. Ми впроваджуємо та
супроводжуємо систему ресторанного харчування «шведська лінія». «Світлиця»
успішно зарекомендувала себе в таких оздоровницях, як санаторій «Курпати»,
санаторій «Україна», санаторій «Орлине гніздо», санаторій матері та дитини
«Ясна Поляна» (Крим), База відпочинку ім. Соїча (м. Харків). Зараз надаємо
послуги в санаторії з посиленим дієтичним харчуванням «Сонячне Закарпаття» та
об’єднанні санаторіїв «Моршинкурорт».
НАШІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ
1. Витрати з придбання та утримання професійного обладнання
та інвентарю для «шведської лінії».
2. Надання нового посуду і столових приборів.
3. Підбір та пошиття стилізованої форми для персоналу.
4. Придбання текстилю, пошиття столової білизни для
«шведської лінії», декор і дизайн інтер’єру ресторану в єдиному стилі.
5. Придбання витратних матеріалів.
6. Придбання миючих та дезінфікуючих засобів, що необхідні
за вимогами СЕС.
7. Підбір, професійне навчання і утримання персоналу
ресторану.
8. Взаємодія з органами СЕС та іншими держструктурами.
9. Закупівля, складування, зберігання продуктів харчування
відповідно до санітарно-епідеміологічних вимог.
10. Транспортні та комунальні витрати.
11. Зарплата персоналу і податки.
12. Надання для роботи на харчоблоці кваліфікованого
персоналу, що пройшов медичний огляд, з наявністю медичних книжок.
13. Організація роботи персоналу з дотриманням правил
техніки безпеки й охорони праці, не порушуючи встановленого режиму.
ЗАПРОШУЄМО ДО СПІВПРАЦІ ®
Компанія «Світлиця» добре знає специфіку ринку харчування санаторно-оздоровчих
закладів та використовує чітко налагоджені методи роботи.
Запрошуємо вас до взаємовигідної співпраці, з радістю допоможемо
вашим закладам стати ще привабливішими та більш затребуваними серед українців.
Ми пропонуємо триразове, за необхідності – чотириразове харчування за методом
«шведський стіл», за узгодженим із замовником меню. Ціна – договірна.
КОНТАКТИ:
Компанія «Світлиця»
Директор – Юрій Кручин
Тел. для довідок: (098) 988-58-88
16.12.2016
|