« на головну 26.10.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1260)
03
Жовтень
 
Інтерв’ю
 
ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ

ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ


РУБРИКИ


Передплата





Статті Внутрішнє життя

В АПСВТ ВРУЧИЛИ ДИПЛОМИ ВИПУСКНИКАМ

В АПСВТ ВРУЧИЛИ ДИПЛОМИ ВИПУСКНИКАМ

 

Академії праці, соціальних відносин і туризму Федерації профспілок України (АПСВТ) відбулись урочистості з нагоди вручення дипломів ви­пускникам Академії.

Захід зібрав випускників, їх батьків, викладачів Ака­демії. Привітати студентів з цією значною подією завіта­ли Голова ФПУ Григорій Осовий, голова наглядової ради АПСВТ, заступник Го­лови ФПУ Євген Драп’ятий, громадський діяч, генерал армії України, професор Ми­кола Маломуж та ін.

Звертаючись до присутніх Голова ФПУ Григорій Осо­вий зазначив, що Федерація профспілок України є засно­вником АПСВТ і, коли обира­лась назва для профспілково­го вищу, акцентувалось на тому важливому, що має бути у людини, і що сприяє кожному і кожній у досяг­ненні успіху – це праця.

– Саме завдяки своїй пра­ці, професійному зростанню людина досягає визнання у суспільстві, рівня матері­ального благополуччя та віднаходить сенс своєї робо­ти на благо людей і країни, – наголосив Голова ФПУ.

– Праця – це безперерв­ний процес, який постійно потрібно капіталізувати у нові знання, навички та можливості, щоб відповіда­ти потребам сучасності. Отже, диплом про вищу осві­ту, який ви сьогодні отрима­ли, це не тільки важливий результат вкладених вами у навчання зусиль, але і шанс рухатись далі по стязі мож­ливостей.

Для працівника на рин­ку праці сьогодні існує без­ліч викликів, зокрема, ро­ботизація виробництва, але у технології та інновації, які запроваджуються сьо­годні, перш за все вкладена праця конкретного праців­ника, що є результатом його інтелекту та ознакою прогресу усієї людської ци­вілізації.

Бажаю вам знайти для себе гідне робоче місце: ста­ти найманим працівником або відкрити власну справу, можливо, проявити себе на державній посаді, або у ін­шій сфері, яка вам до душі, реалізувати себе у нашому суспільстві. Ми сподіває­мось, що ви будете з гордіс­тю згадувати, що навчались у профспілковому навчаль­ному закладі – АПСВТ.

Євген Драп’ятий подяку­вав молоді, що вони свого часу обрали для навчання саме АПСВТ, де викладачі докладають максимум зу­силь для того, щоб навчаль­ний процес був на високому, сучасному рівні.

– Україна сьогодні пере­живає не найкращі часи: триває війна і нам доводить­ся боротися за власне життя та збереження країни. Але Україна обов’язково перемо­же, що в тому числі зале­жить і від праці кожного з вас, – наголосив керівник.

Він закликав молодих фа­хівців до усвідомлення того, що усі ми є великою україн­ською родиною, яку ніхто ні­коли не здолає.

Схожу думку висловив і Микола Маломуж, який за­значив, що українці є силь­ною, консолідованою наці­єю, яка зараз на фронтах від­войовує нашу незалежність.

– Найбільша цінність, яку ми маємо, – це наші люди: ті, хто наразі бореться з во­рогом на фронтах, а також ті, кому доведеться відбудо­вувати державу і її еконо­мічний потенціал після ві­йни. У цій роботі велику роль відіграють ті, хто сьо­годні навчається та обирає свій подальший шлях у жит­ті.

Після цього відбулась урочиста церемонія вручен­ня дипломів про здобуття вищої освіти випускникам АПСВТ.

ПРЕСЦЕНТР ФПУ

23.08.2024



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

25.10.2024 21:44

11.10.2024 22:50

10.10.2024 22:03

08.09.2024 21:09

23.08.2024 22:29

23.08.2024 22:00

10.07.2024 21:02

08.07.2024 20:16

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання