« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Внутрішнє життя

ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ РЕКТОРА АКАДЕМІЇ ПРАЦІ, СОЦІАЛЬНИХ ВІДНОСИН І ТУРИЗМУ

ВІДБІР КАНДИДАТІВ НА ПОСАДУ РЕКТОРА АКАДЕМІЇ ПРАЦІ, СОЦІАЛЬНИХ ВІДНОСИН І ТУРИЗМУ

Федерація професійних спілок України оголошує про відбір кандидатів на посаду ректора Академії праці, соціальних відно­син і туризму з вимогами до кандидата на посаду (м. Київ, вул. Кільцева дорога, 3-А).

Спеціалізацією закладу є:

здійснення освітньої діяль­ності, яка забезпечує підго­товку фахівців відповідно до освітньо - кваліфікаційних рівнів і відповідає стандар­там вищої освіти;

здійснення наукової діяль­ності відповідно до чинного законодавства України;

координація та наукове ке­рівництво науковими дослі­дженнями з вивчення сфери ринку праці і розвитку проф­спілкового руху;

підготовка профспілкових кадрів, підвищення їх квалі­фікації;

надання науково-методич­ної, організаційної, практич­ної допомоги навчальним закладам профспілок, член­ським організаціям Федера­ції профспілок України.

 

Вимоги до претендента: гро­мадянин України; володіння державною мовою відповідно до рівня, визначеного Націо­нальною комісією зі стандартів державної мови; наявність вче­ного звання та наукового ступе­ня, стаж роботи на посадах на­уково - педагогічних працівни­ків не менше 10 років; ведення наукової роботи та власні пу­блікації на економічну, правову та соціально - трудову проблема­тику; бачення напрямів подаль­шого розвитку закладу і підви­щення його конкурентоздатнос­ті на ринку освітніх послуг, шляхів підвищення економіч­ного потенціалу і збільшення рівня прибутковості, а також шляхів вирішення проблемних питань освітнього закладу.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву про участь у конкурсі, в якій зазна­чається про застосування або незастосування до претенден­та обмежень, встановлених частиною другою статті 42 За­кону України «Про вищу осві­ту»; особовий листок з обліку кадрів із фотографією розмі­ром 3х4 см; автобіографію; ко­пії документів про вищу осві­ту, науковий ступінь та вчене звання; довідку про прохо­дження попереднього (періо­дичного) психіатричного огля­ду; довідку про наявність або відсутність судимості; витяг з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні правопорушення; копію пас­порта, засвідчену претенден­том; копію трудової книжки; засвідчену копію довідки про результати перевірки, виданої органом, що проводив таку пе­ревірку, або письмову заяву на ім’я засновника, в якій повідо­мляється, що до претендента не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення вла­ди», за формою, затвердженою постановою Кабінету Міні­стрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади», згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно претендента відпо­відно до зазначеного Закону; письмову згоду на збір і об­робку персональних даних; інформацію про досвід успіш­ної роботи в закладах вищої освіти або на попередньому місці роботи, рекомендації (за наявністю).

Копії документів, які пода­ються претендентом (крім ко­пії паспорта), можуть бути за­свідчені за місцем роботи пре­тендента, засновником або но­таріально.

Документи подаються до Фе­дерації професійних спілок України за адресою: 01001, м. Київ, майдан Незалежності, 2, з поміткою «Конкурс АПСВТ».

Термін подання заяви на участь у відборі та інших необ­хідних документів – 2 місяці.

ЗА ДОДАТКОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ ЗВЕРТАТИСЬ ЗА ТЕЛ.: (044) 205 - 76 - 13 АБО E-MAIL: ROVCHAK@FPSU. ORG.UA.

 

ТВОРЧИЙ КОНКУРС «ЗАХИСТИТИ ЛЮДИНУ ПРАЦІ»

З метою широкого висвітлен­ня позиції профспілок щодо реформування трудового законодавства, протидії звуженню соціально - трудо­вих прав і гарантій працівників, організації дієвого інформаційно­го спротиву послідовному їх де­монтажу в Україні Федерація про­фесійних спілок України спільно з Національною спілкою журналіс­тів України і газетою «Профспілко­ві вісті» проводить творчий кон­курс «Захистити людину праці».

Конкурс проводиться протя­гом січня – квітня 2022 року.

До участі у конкурсі запрошу­ються друковані та електронні пе­ріодичні видання, окремі журна­лісти. Конкурс проводиться у двох номінаціях: «Найкраща публікація в друкованій пресі», «Найкраща пу­блікація в електронних ЗМІ».

Учасники конкурсу надсила­ють свої роботи в електронному вигляді. Публікації в друкова­ній пресі надають у вигляді сканкопій надрукованих мате­ріалів або посилань на електро­нний ресурс із розміщеним там матеріалом друкованого ЗМІ. Матеріали в електронних ЗМІ – у вигляді посилань на відповід­ні статті, сюжети в програмах аудіовізуальних ЗМІ тощо (лише ті, що доступні в інтерне­ті). Конкурсні твори надсила­ються до 20 квітня 2022 року на електронну адресу НСЖУ spilka@nsju.org з поміткою «на конкурс ФПУ–НСЖУ». У тексті заявки, складеній у довільній формі в електронному вигляді, обов’язково потрібно вказати прізвище, ім’я, по батькові, по­саду, адресу електронної по­шти, контактний телефон учас­ника конкурсу та яке видання він представляє.

Конкурсна комісія розглядає подані роботи, голосуванням ви­значає переможців та затвер­джує результати конкурсу.

Переможців конкурсу буде від­значено дипломами й грошовими винагородами окремо в кожній номінації: «Найкраща публікація в друкованій пресі» і «Найкраща публікація в електронних ЗМІ»:

І місце – одна премія 5000 грн;

II місце – дві премії 2500 грн;

III місце – три премії по 2000 грн.

 

Також за рішенням конкурс­ної комісії встановлено 8 заохо­чувальних премій по 1000 грн (безвідносно до номінацій).

Конкурсна комісія може сво­їм рішенням визначати одну чи декілька творчих робіт, автори/ ки яких отримають заохочуваль­ні відзнаки ФПУ або НСЖУ.

Інформацію про результати конкурсу буде оприлюднено на офіційному вебсайті ФПУ і НСЖУ, її партнерської організа­ції – Всеукраїнського благодій­ного фонду «Журналістська іні­ціатива», надруковано в газеті «Профспілкові вісті».

Нагородження переможців від­будеться у червні 2022 року з наго­ди Дня журналіста.

ПРЕС-ЦЕНТР ФПУ

 

 

28.01.2022



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання