« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Внутрішнє життя

КОСТЯНТИН НАВРОДСЬКИЙ: «ВІДРОДЖЕННЯ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ»

КОСТЯНТИН НАВРОДСЬКИЙ: «ВІДРОДЖЕННЯ ПРОФСПІЛКОВОГО РУХУ»

– Костянтине, соціальною карткою здебільшого корис­туються дорослі профспілча­ни, а як щодо активного залу­чення молоді?

– Ви ніби читаєте мої думки. Наша команда Центру соціаль­них послуг ФПУ активно працює в цьому напрямі. Наразі створе­но новий сайт Центру: www. cesp.pro, який стане платфор­мою для старту нового напрям­ку розвитку соціальної картки. Це соцкарта_student.

– Нашим читачам цікаві деталі, звісно, якщо це не таємниця.

– ЦСП – не секретна організа­ція. Даний проект розроблений спеціально для студентських профспілок та має на меті попу­ляризувати діяльність профспі­лок у цілому.

Студентство – майбутній фун­дамент для всіх галузевих та все­українських профспілок. Сьогод­нішні хлопці та дівчата вже за­втра вирішуватимуть, чи вступа­ти їм у профспілкову організа­цію на виробництві, підприєм­стві чи в організації. І саме від того, наскільки якісно сьогодні зі студентством буде проводитись пропагандистська та роз’яснювальна робота на тему «переваг членства в профспілці», зале­жить майбутня чисельність і якість профспілок. На мою дум­ку, відродження і реформування профспілкового руху потрібно починати саме зі студентської молоді. І соцкарта_student – пер­ший крок до цього.

Соцкарта_student – це та ж со­ціальна картка, тільки з додат­ковими сервісами, й оформити її можуть лише профспілчани-сту­денти.

– То в чому ж полягає різниця між соціальною карткою та соцкарта_student?

– По-перше, у зовнішньому вигляді. Лицевий бік картки є однаковим для всіх, а от на зво­роті є фото та інформація з осо­бистими даними студента – це П.І.Б., рік вступу та закінчення вишу, назва первинки, універси­тету/інституту/факультету та спеціальність.

По-друге, набір сервісів. Сту­денти, порівняно з дорослими профспілчанами, ще більш обме­жені в грошах, плюс у них є свої потреби. Тож наша команда ви­рішила взяти за основу всі серві­си із соцкарти для дорослих та додати 7 студентських сервісів.

– Чи є вже перші зацікавлені програмою студпрофкоми?

– Так, попит формує пропози­цію. Першу презентацію соцкар­та_student планується провести вже найближчим часом у пер­винній профорганізації студен­тів, аспірантів та докторантів Одеського національного уні­верситету ім. І.І. Мечникова.

– Зі студентами все зрозумі­ло, а от як ЦСП зацікавлює студентські профкоми?

– Як казав класик, треба вмі­ти зробити пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Профкоми студентів ми зацікавлює­мо насамперед можливістю ви­йти на новий, більш сучасний рівень роботи.

Кожна соцкарта_student оздо­блена унікальним 13-значним кодом, який присвоюється одній людині. Центром соціальних по­слуг розроблена спеціальна про­грама, що дозволяє вести облік всіх членів студентської проф­спілки в електронному вигляді.

У первинку на комп’ютер ми встановлюємо таку програму безкоштовно. І коли студент приходить до студпрофкому, пред’являє картку, голова профкому вводить номер його картки у програму й на екрані у нього з’являється така інформація, як П.І.Б. студента, рік вступу та за­кінчення вишу, назва інститу­ту/факультету, спеціальність, соціальний стан студента з копі­ями підтверджуючих докумен­тів, дані про здібності, отриман­ня матеріальної допомоги чи премії, а також будь-яка інша необхідна первинці інформація.

– Костянтине, дякую Вам за інтерв’ю і бажаю успіхів у не­легкій справі. І додам від чи­тачів «ПВ», що ми стежимо за розвитком соціальної картки і чекаємо новин.

Дар’я Лазарєва,

спеціально для «ПВ»

 

УВАГА!

ВНИМАНИЕ!

ATTANTION!

NOTA BENE!

ACHTUNG!

Центр соціальних послуг змінює офіційний сайт cesp.com.ua на cesp.pro. Новий сайт буде оснащено «персональним кабінетом» для кожного користувача соціальної картки.

За словами директора ЦСП Костянтина Навродського, даний крок є вимушеним через збільшення кількос­ті користувачів соцкарток. За допомогою нової функ­ції користувачі зможуть відслідковувати свої звер­нення до Центру соціаль­них послуг.

Нагадуємо, що основною функцією соціальної карт­ки є безкоштовні юридичні консультації профспілчан 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

Оформити соціальну карт­ку має право будь-який член профспілки. Для цьо­го достатньо зателефону­вати на безкоштовну га­рячу лінію: 0800-210-308.

 

7 СЕРВІСІВ ДЛЯ СТУДЕНТІВ ЗА СОЦКАРТА_STUDENT

1 НАВЧАННЯ

Сервіс включає в себе можливість пройти навчання в різних універ­ситетах/інститу­тах України або навчатися на мовних курсах за кордоном на пільгових умовах.

2 ВИРОБНИ­ЧА ПРАК­ТИКА

Сервіс включає в себе можливість проходження ви­робничої практи­ки за спеціальністю за кордоном на піль­гових умовах.

3 ЗАКОР­ДОННИЙ ТУРИЗМ

Сервіс включає в себе персональну консультацію пе­ред оформлен­ням візи, при бро­нюванні авіаквитків та готелів, розсилку на електронну пошту власникам карток інформації про актуальні лоукост-переве­зення та знижки за кордоном на прожи­вання та розваги (дні безкоштовних музе­їв тощо).

4 ДИС­КОНТНА ПРОГРА­МА ДЛЯ СТУДЕН­ТІВ

Сервіс включає в себе надання знижок при пред’явленні соціальної картки на розва­ги в нічних клубах, на послуги в салонах краси, тренувальних залах, магазинах та ін. Перелік знижок постійно поповнюєть­ся залежно від заявок користувачів карток.

5 ГРАНТИ

Для користу­вачів соцкар­та_student та пер­винних профспіл­кових організацій – партнерів ЦСП що­місяця на електронну пошту надходитиме інформація з ак­туальними грантами від міжнародних ор­ганізацій для навчання, проведення кон­кретних студентських чи молодіжних проектів, наукових досліджень, підготов­ки кадрів та з інших питань на умовах, передбачених грантодавцем. Гранти на­даються безкоштовно і без повернення.

6 АВТОМА­ТИЗАЦІЯ ОБЛІКУ ЧЛЕНІВ ПРОФ­СПІЛКИ

При замовленні від 1000 карток у первинній проф­спілкові організа­ції встановлюють­ся БЕЗКОШТОВНО програма на комп’ютер для автоматичної ідентифіка­ції членів профспілки. Дана програма та­кож передбачає створення власної бази даних організації – автоматичного обліку членів профспілкової організації із зазна­ченням наступної інформації: П.І.Б. сту­дента/аспіранта/докторанта, курс, спеці­альність, дата вступу та закінчення уні­верситету, соціальна категорія та проф­спілкова інформація (отримання премії, матеріальної допомоги, сплата профвнес­ків та здібності).

7 ПРОПУСКНА СИСТЕ­МА ДО УНІВЕРСИТЕТУ/ ГУРТОЖИТКУ

Соціальна карт­ка має на звороті магнітну стріч­ку, унікальний 13-значний код та фотографію користувача, що дозволяє на­лагодити пропускну систему до універси­тету та гуртожитку.

Даний сервіс можливий лише при 100% забезпеченні соціальними картками чле­нів профспілки. Комерційна пропозиція розробляється ЦСП окремо для кожної ор­ганізації.

Всі 7 вищеперерахованих сервісів діють додатково до основних сервісів соціаль­ної картки, з якими ви можете ознайо­митися на офіційному сайті Центру со­ціальних послуг cesp.pro або дізнатися більше, зателефонувавши на БЕЗКОШТОВНУ гарячу лінію: 0800-210-308.

18.03.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання