« на головну 19.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Людина і праця

Хай ваша праця шанується людьми і цінується державою!

Хай ваша праця шанується людьми і цінується державою!

3 листопада відзначається День працівника соціальної сфери. Це свято людей, які є яскравим утіленням добра, правди, гуманізму, людської гідності та честі, взірцем духовності та вірності своєму покликанню. Це своєрідна віха, новий етап, на який крок за кроком вони підіймаються кожен рік, підсумовуючи зроблене, осмислюючи пробле­ми і дбаючи про перспективи.

Сьогодні величезну армію організаторів забезпечення державної соціальної політики вітають кращі представники Профспілки працівників соціальної сфери Харківщини.


Людмила Пластун, голова Харківської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України.

У день професійного свята від іме­ні обласної ради профспілки праців­ників соціальної сфери маю чудову нагоду звернутися до всіх працівни­ків соціальної сфери із словами глибокої поваги та вдячності за ваш трудовий подвиг і той вагомий внесок, який ви робите в нашу загальну справу.

Хай нашими спільними зусиллями і плідною працею будується щасливе майбутнє України, до­бробут і гідне життя кожного громадянина рідної Вітчизни.

Святкового вам настрою!

 

Тетяна Бабенко, член Центральної ради профспілки працівників соцсфери України, перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Харківської ОДА.

День працівника соціальної сфери – про­фесійне свято тих, на кого суспільство покла­ло виконання надзвичайно важливого і не­простого завдання, – вирішувати життєво важливі питання людей, що потребують соціального захисту. Цю роботу може виконувати далеко не кожен, бо вона, окрім високого профе­сіоналізму, вимагає участі душі, співчуття та милосердя.

В день професійного свята на вашу адресу звідусіль лу­нають вітання. Вони, як безцінне надбання, свідчать про ви­знання співгромадянами вашої необхідності в реалізації гарантованих їм Конституцією прав, допомагають долати перепони, додають настрою і сил.

Нехай це свято дарує вам наснагу, оптимізм і впевне­ність у власних силах!

Висловлюю вдячність вам за те, що на землі цій живете і милосердя дар, любові, як святість, в серці несете!

 

Ольга Федченко, член облради профспілки працівників соцсфери України, начальник управління праці та соцзахисту населення Лозівської міськради.

Для мене первинка – справжній соціаль­ний партнер, перший помічник як у досягнен­ні вершин професійної діяльності, так і подо­ланні перешкод, які існують в нашій роботі.

Будучи учасником керівного профспілкового виборного органу, маю можливість вносити пропозиції з будь-якого пи­тання, що турбує працівників, готувати свої пропозиції до проектів нормативних документів, важливих для галузі.

Із задоволенням зауважую, що деякі пропозиції враховані, а це означає, що профспілка дійсно причетна до управління державою як сторона чинного соціального діалогу.

Бажаю всім здоров’я, оптимізму, мудрості та витримки у всіх життєвих випробуваннях.

 

Євгенія Татарова, голова первинної організації Профспілки управління праці та соціального захисту населення Балаклійської райдержадміністрації, головний спеціаліст.

Первинна організація профспілки управління ввійшла до складу Харківської обласної організації працівників соціальної сфери України майже з перших днів її ство­рення, стовідсотково охопивши членів трудового колективу.

Обстоювати свої права і соціальні гарантії у сьогоденні трудівник може лише через профспілку, домагаючись спільними зусиллями вжиття заходів з покращення його добробуту, бо людина праці не може бути бідною.

Напередодні професійного свята бажаю всім працівникам соці­альної сфери завзяття, успіху в досягненні змін на краще і, безумов­но, солідарних дій.

 

Ірина Романцова, голова первинної організації профспілки працівників соціальної сфери України територіального центру соціального обслуговування Фрунзенського району м. Харкова.

Працюючи на «передовому фронті» підтримки найнужденні­ших, із задоволенням очікуємо своє професійне свято як данину нашим відкритим серцям назустріч людині.

Вітаю всіх працівників соціальної сфери із святом. Нехай та увага, яку вони щоденно виявляють до людей, повернеться до кожного з них особистим щастям і бла­гополуччям

 

Тамара Протасова, директор комунальної установи Барвінківського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Спектр турбот нинішніх фа­хівців терцентрів широкий, подекуди неосяж­ний: самотні, ветерани, люди з обмеженими фізичними можливостями. Виконання цієї важ­ливої місії неможливе без таких якостей, як до­брота, тактовність, виваженість, толерант­ність, а часом і самозречення, тому робота та­кого фахівця була і залишається однією з най­благородніших у світі.

У день працівників соціальної сфери бажаю всім тепла, затишку, благополуччя. Нехай ваші серця будуть сповнені миром і любов’ю на многії літа.

 

Світлана Горбунова-Рубан, заступник голови облради профспілки соцсфери України (на громадських засадах), заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров’я та соцзахисту населення.

Соціальна робота – складна, трепетно хви­лююча, але так потріб­на людям! Розу­міти людей, відчу­вати біль іншого, радіти чужому щастю – це професійна формула спеціалістів соціальної сфери.

Як важливо, щоб працівники, які ма­ють таке емоційно-психологічне наван­таження, мали цивілізовані умови пра­ці, гідну заробітну плату, гарантію по­вної та продуктивної зайнятості. Досяг­нути успіху в обстоюванні своїх соціально-економічних та трудових прав можна лише згуртувавшись. Ба­жаю ефективного соціального діалогу, аби працівники почувалися комфортно на робочих місцях, щоб доля була до них прихильною, а в державних мужів вистачило волі оцінити їх самовіддану працю.

 

Анатолій Розенфлянц, директор Східної міжрайонної виконавчої дирекції Харківського обласного відділення Фонду соцстрахування з тимчасової втрати працездатності.

З нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери бажаю шановним колегам і надалі разом із соціальними партнерами ефективно вирішувати про­блеми галузі, чесно, професійно і невтомно викону­ючи свою справу.

Сердечно бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, домашнього затишку й тепла, реа­лізації задумів, нових творчих здобутків.

Натхнення вам та успіхів у вашій благородній справі.

 

Світлана Гриб, голова первинної профорганізації Територіальної держінспекції з питань праці, начальник відділу.

Я з гордістю долучаю себе до працівни­ків соціальної сфери, на яких покладена, в тому числі, місія захисту трудових та соціально-економічних прав людей праці.

Моє прагнення – бачити їх щасливими, захищеними, впевненими в завтрашньому дні, здатними втілювати в ро­боту найсучасніші методи контролю трудових відносин на ринку праці в мінливих умовах сьогодення.

Бажаю всім працездатним людям мати роботу, гідну справедливу винагороду за працю, щоб у родинах панува­ла атмосфера благополуччя, достатку, миру та злагоди.

 

Ігор Тимченко, голова первинки профспілки соцсфери Теруправління Держгірпромнагляду в Харківській області, заступник начальника держінспекції нагляду в машинобудуванні та енергетиці.

Теруправління Держгірпромнагляду, активно співпрацюючи з облпрофорганізацією соцсфери України, вживає спільні заходи, спрямовані на ство­рення безпечних умов праці.

Уже не перший рік в області проходить конкурс дитячого ма­люнка «Охорона праці очима дітей», який щоразу вдосконалюєть­ся. У цьому вбачається найважливіша місія фахівців з охорони праці – змалечку виховувати в дітей бажання бути причетними до вирішення такої проблеми, як безпека праці в житті людини.

На мій погляд, така ефективна співпраця з профспілковцями гарантує реальний захист інтересів людини праці.

Від щирого серця бажаю працівникам соціальної сфери міц­ного здоров’я, щастя, глибокого задоволення від праці, поваги друзів та любові близьких людей.

 

Тетяна Пчельнік, голова первинної профорганізації КУ Шевченківський дитячий будинок-інтернат, молодша медична сестра.

Майже 10 років тому колек­тив інтернату, виявивши дові­ру, обрав мене до складу профспілкового комі­тету. Сьогодні я очолюю первинну профоргані­зацію. Тож хочу подякувати членам профкому, колегам за ту підтримку та допомогу, яку від­чуваю постійно. Вступивши до галузевої проф­спілки, побачили, що вся робота, яку проводить президія, обласна рада профспілки, є не фор­мальною, а конкретною, з різними цікавими формами та різноплановими заходами.

З нагоди професійного свята бажаю всім представникам нашої надзвичайно благород­ної і дуже потрібної професії успіхів у нелег­кій праці, невичерпної життєвої енергії. Не­хай усі добрі справи повертаються до вас сто­рицею, а прекрасні почуття зігрівають душу.

03.11.2013



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання