« на головну 16.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Культура

ВИЩЕ НЕБА. БЕЗ МЕЖ

ВИЩЕ НЕБА. БЕЗ МЕЖ

Вечір 18 червня став для Києва неймовірним святом музики та емоцій – на стадіо­ні НСК «Олімпійський» відбувся грандіозний концерт гурту «Океан Ельзи», який без перебільшення можна назвати національним символом України.

3 години 40 хвилин, п’ять виходів на «біс» і незліченна кількість пі­сень, що змусили 85 тис. сердець битися в одному ритмі. Нові пісні музиканти розбавляли вже відомими, від теми кохання Славко переходив до війни й вертався назад, заспівав зворуш­ливу «Хтось в небо летить», присвячену Кузьмі Скрябіну, занурив у спогади 90-х – початку 2000-х хітами з альбомів «Су­персиметрія», «Модель», «Янанебібув». «ОЕ» заряджали енергією, наповнювали оптимізмом, налаштовували на лірич­ний лад і кохання, пробуджували почут­тя патріотизму та любові до рідної землі, і все це за підтримки стадіону, що за­ймався тисячами вогників від мобільних телефонів, перетворюючи «Олімпій­ський» на безмежний зірковий океан.

Концерт відбувся в рамках великого дворічного світового туру гурту на під­тримку дев’ятого студійного альбому «Без меж», що був представлений 19 травня одночасно в ефірах трьох онлайн-радіостанцій, а географія слуха­чів охопила буквально всю планету, без кордонів та меж: Індія і США, Україна й Ізраїль, Афганістан, Сербія, Німеччина, Великобританія, Росія, Грузія, Іспанія, Білорусь, Вірменія, Туреччина, Канада, Австралія... Також слухачі з багатьох ін­ших країн залишали свої координати у коментарях під прямою трансляцією презентації альбому.

Світовий тур стартував в Україні без­коштовним концертом у Маріуполі, далі виступи відбулися на найбільших стаді­онах України у Львові, Дніпропетров­ську, Харкові, Києві та Одесі. У графіку безмежного туру заявлені Латвія, Вірме­нія, Грузія, Фінляндія, Білорусь, Азер­байджан. У планах групи також виступи в Нью-Йорку та Лондоні.

Олена ОВЕРЧУК, «ПВ»

Фото Вікторії КВІТКИ з Facebook-сторінки «ОЕ»

 

У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛПРОФРАДІ НАГОРОДИЛИ КРАЩИХ ЖУРНАЛІСТІВ

У Закарпатській облпрофраді на засідан­ні круглого столу підбито підсумки об­ласного конкурсу на краще висвітлення діяльності профспілок у засобах масової інформації протягом 2015–2016 років.

Про необхідність тісної співпраці з журналістами наголошували у своїх виступах голови обласних організацій профспілок: працівників культури – Наталія Товтин, освіти і науки – Тетяна Повха­нич, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Дмитро Воробець. Свої пропозиції щодо поліпшення висвітлення профспілкової тематики в засобах масової інформації висловили власний кореспон­дент газети «Голос України» у Закарпатській області Ва­силь Нитка, головний редактор газети «Спорт тайм» Сте­пан Селменський, власний кореспондент газети «Урядо­вий кур’єр» у Закарпатській області Василь Бедзір, завідувач редакції інформаційних програм філії НТКУ «Закар­патська регіональна дирекція» Костянтин Левін на ін.

За результатами конкурсу серед журналістських ко­лективів обласних ЗМІ перше місце з врученням почес­них грамот облпрофради та грошових премій прису­джено колективам редакції газети «Новини Закарпат­тя» (т.в.о. головного редактора Мирослава Галас) та фі­лії НТКУ «Закарпатська регіональна дирекція» (вико­навчий директор Віталій Мещеряков), друге – ТРК «М-Студіо», третє – редакції газети «Спорт тайм». Серед журналістських колективів міськрайонних видань пер­ше місце посіла редакція газети «Мукачево». Друге було вирішено не присуджувати, а третє отримала ре­дакція газети «Вісті Ужгородщини». Також відзначено активну участь в обласному конкурсі редакції мукачів­ської газети «Панорама», видань «Профспілкове що­дення», «Медичний вісник», регіонального часопису «Синій Вир». Нагороджено і групу журналістів всеукра­їнських, обласних та районних видань, які активно ви­світлюють профспілкову тематику в ЗМІ. Нагороди ре­дакторам ЗМІ й окремим журналістам вручив голова Закарпатської облпрофради Володимир Фленько.

Сергій БАРАНЧИКОВ,

завідувач відділу організаційно-гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

01.07.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання