« на головну 19.05.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1249)
18
Квітень
 
Інтерв’ю
 
СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»

СЕРГІЙ БИЗОВ: «МИ ПРАЦЮЄМО НАД ЗРОСТАННЯМ АВТОРИТЕТУ ПРОФСПІЛОК У СУСПІЛЬСТВІ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Культура

А що ви подарували своїм «половинкам»

А що ви подарували своїм «половинкам»

Ви помітили, як із першими весняни­ми днями зовсім по-іншому, яскраві­ше засвітило сонце? І дні стали по­мітно довшими, а обличчя на вули­цях – привітнішими і радіснішими… І дарма, що морози поки що не відпус­кають. У повітрі запахло весною. А весна у нас, особливо у жіночої полови­ни, асоціюється зі святом 8 Березня. Хоча заради справедливості слід ска­зати, що не всі вважають цей день святом. Та хай там як, а ми сьогодні розповімо про те, чого чекають до 8  Березня жінки і на що розщедрю­ються наші чоловіки. Про це ми роз­питали у них особисто.

Жінки, як прави­ло, висловлю­вали однакові або дуже поді­бні бажання з приводу подарунків. Так, невід’ємним атрибутом Міжнародного жіночого дня є квіти. При цьому пред­ставниці жіночої статі мрі­ють у цей день про більшу, ніж завжди, турботу й увагу чоловіків. Зокрема, приєм­ною дрібничкою для бага­тьох могла б стати пригото­вана коханим вранішня кава або чай. Серед найба­жаніших сюрпризів також парфуми, косметика, юве­лірні вироби, білизна, подо­рож на відпочинок. Дружи­ни і мами хотіли б, щоб чо­ловіки й сини допомагали їм по господарству, і не лише у день 8 Березня. Ви­являється, банальне миття посуду, приготування їжі й прибирання помешкання для третини опитаних теж непоганий подарунок.

Проте, як кажуть жінки, їхні бажання не так уже й часто збігаються із чолові­чою винахідливістю. По­над 30% опитаних відпові­ли, що до 8 Березня самі собі обирають подарунки. Чоловіки їм дарують гро­ші або просто оплачують покупки. Мовляв, жінці важко догодити. Ех, пови­мирали з-поміж нас роман­тики…

Були й цілком неперед­бачувані відповіді на кшталт «чекаю 8 Березня, щоб виспатися», або «спо­діваюсь, що хоч цього дня мій чоловік ночуватиме вдома». Сердешні жінки, скажу я вам, хоча у почут­ті гумору їм не відмовиш.

Серед наших респон­дентів було й чимало відо­мих жінок – політиків, їх­ніх «половинок», дружин шоуменів і спортсменів, зі­рок естради тощо. І ось що вони розповіли.

Ігор ЛІХУТА, продюсер і чоловік Таїсії Повалій:

«Дарую гарні подарунки. Таїсія сама їх собі обирає, а я просто оплачую. подарунок повинен приносити радість, тож краще нехай вона сама вирішить, що її порадує найбільше. Минулого року це було на­мисто із пер­лів»

Павло Жебрівський, народний депутат України:

«Квіти – це найкращий подарунок, подару­нок для душі. я дарую їх своїй дружині, доньці, сестрам, зна­йомим жінкам. Мені здається, що саме кві­ти найбільше бажає отримати цього дня кожна жінка. А дбати про жінку і дарувати їй по­дарунки – це обов’язок чо­ловіка впро­довж усього життя».

Наталія Королевська, народний депутат України:

«8 Березня – це єдиний день у році, коли ти повною мірою відчуваєш себе жінкою, нама­гаєшся не думати про роботу. вважаю, що найкращий пода­рунок для жінки в цей день – квіти. причому для мене 8 Бе­резня асоціюється тільки з тюльпанами.

У нас «чоловіча» сім’я – батько, чоловік, два сини, брат, так що привітання у цей день одержу­ємо тільки ми з мамою. взагалі, можна сказати, що цей день – наше сімейне свято. річ у тім, що 7 березня у моїх батьків річ­ниця весілля. вони разом май­же 50 років. тому 8 Березня для мене – це завжди день усмішок і гарного настрою, чого і всім бажаю».

Борис БУРДА, популярний телеведучий:

«Я намагаюсь дізна­тися, який по­дарунок хоті­ла б одер­жати моя дру­жина.   але тримаю це в таємниці. щоразу намагаюся здивувати. дарую щось потріб­не для дому, для роботи. Бувало, що діста­вав якусь книгу або фільм, який не так легко купити».

Олена Зеленська, дружина відомого шоумена (студія «квартал 95») Володимира Зеленського:

«Найбільше моє бажання – щоб 8 Березня чоловік залишився удома і провів цей день із сім’єю. Бо, як правило, 8 Березня він вітає інших жінок. тож я очікую гарно­го настрою і коханого поруч зі мною».

Василь ВІРАСТЮК, спортсмен, володар титулу «Найсильніша людина світу»:

«Яне вмію вибирати подарунки, боюсь помилитися, зро­бити неправильний вибір. тому подарунок обирає сама дружина. нехай це не романтично, але стовідсоткове попадання».

Марина Кінах, дружина народного депутата Анатолія Кінаха:

«Від дітей і онуків я очікую малюнків. Їх мені тради­ційно дарують наймолодша донечка Софійка й онуки. чоловік щороку робить приємні сюрп­ризи: це можуть бути якісь дрібнички, шкату­лочки, сувеніри, але він з такою любов’ю їх ку­пує, сам вибирає у сувенірних крамничках, усі продавці його вже знають. також тради­ційно він дарує мені лише білі квіти – тюль­пани, нарциси або інші. Їх, як правило, ку­пує звечора, ховає, а потім уранці підписує букет кожній зі своїх жінок (у Кінаха, окрім дружини, три дочки й дві онуки. – Авт.). Та­кож цього дня ми всі разом йдемо у ресто­ран, чоловік іще й запрошує двох свах. У нас навіть кішка й хом’ячиха цього дня че­кають смачненьких подарунків».

Владислав ВАЩУК, футболіст:

«На жаль, як правило, саме 8 Березня я не буваю удома. Традиційно напере­додні дарую квіти. А щора­зу, коли повертаюся до­дому після виїздів на гру чи тренувань, ро­блю приємні сюрпризи. Це можуть бути парфуми, юве­лірні прикраси. Намагаюсь бути більш уважним».


Отже, зовсім не від роз­міру гаманця залежить, чи зможе чоловік порадувати або здивувати свою «поло­винку». Не треба бути тов­стосумом, щоб вразити свою кохану романтичною вечерею при свічках, буке­том перших весняних кві­тів і кількома поетичними рядками власних віршів.


Ексклюзивні інтерв’ю взяла Інна СИРОЇД, «ПВ»

 

10.03.2011



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання