« на головну 27.07.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1254)
04
Липень
 
Інтерв’ю
 
ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ

ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ


РУБРИКИ


Передплата





17 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

Шановні лісівники!

День працівника лісу – це свято не лише тих, хто працює в лісі, вирощує його і охороняє, а всіх, хто любить ліс, користується його благами і всіляко доглядає та захищає лісові насадження. День працівника лісу – це свято і данина професії, завдання якої – працювати для майбутніх поколінь.

Вирощування лісу – тяжка пра­ця, результат якої досягається майже через століття і на цей результат працює не одне покоління лісівників. Їхніми руками, знаннями і досвідом твориться не тільки сьогоден­ня, а й майбутнє рідної землі.

Життя лісівників, як і всіх українців, змінилось після по­вномасштабного вторгнення російської федерації в Україну. Сьогодні вони щоденно, щохви­линно працюють у лісі, створю­ють лісові насадження, прово­дять боротьбу з лісовими поже­жами, браконьєрами, часто ще на не розмінованих ділянках.

Виконуючи свій громадянсь­кий обов’язок, лісівники, як і всі українці, стали на захист рідної країни. Низький уклін всім нашим Захисникам!

З перших днів повномасштаб­ного вторгнення галузева Профспілка разом з роботодав­цями активно надає матеріальну допомогу та підтримку Збройним Силам України і безпосередньо працівникам лісового госпо­дарства, які в даний час захи­щають рідну землю від окупантів.

Не залишаємо поза увагою лісівників та їхні сім’ї, житло яких зазнало руйнувань через бойові дії. З початку цього року вже надано допомоги на понад 9,1 млн грн.

Прочинаючи з 2021 року, в галузі проводиться реорганізація та реформування лісогосподарських підприємств. Проведено укруп­нення підприємств. Ліквідовані як юридичні особи публічного права територіальні органи управління Державного агент­ства лісових ресурсів і утворені міжрегіональні управління. Створено державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України», до якого приєднані державні лісогосподарські підприємства, що були перетворені на філії. Укладений Колективний договір новоствореного підприємства, за умовами яко­го значно збільшено мінімальну тарифну ставку робітників, що суттєво вплину­ло на рівень заробітної плати підприємств південного регіону, передбачено цілу низ­ку соціальних пільг та гарантій працівникам.

З нагоди нашого професійного свята – Дня працівника лісу – хочу щиро подякувати всім лісівникам, хто своєю гідною працею в тилу щоденно наближає нашу Перемогу над підступним ворогом. Особлива подяка – нашим воїнам– лісівникам, які захищають нашу свободу, нашу незалежність, наше майбутнє.

Низький уклін і вічна пам’ять воїнам, які віддали своє життя за рідну землю…

Шановні лісівники, Шановні спілчани, прийміть найщиріші вітання від Цен­трального комітету Профспілки працівників лісового господарства України з Днем працівника лісу!

Ми високо цінуємо вашу що­денну важку, кропітку працю, яка у час війни стала ще й не­безпечною, особливо там, де йшли бої, чи у лісових масивах, які перебували під окупацією.

Міцного здоров’я вам, удачі, гарних звісток і найголовніше – нашої Перемоги!

Щоб усі ваші рідні і близькі були живими і здоровими!

Перемоги, миру і процвітання нашій країні!

Слава Україні!!! ®

З вірою у нашу Перемогу

ВОЛОДИМИР ТКАЧУК, ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА УКРАЇНИ

09.10.2023



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

10.07.2024 21:02

08.07.2024 20:16

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання