« на головну 27.07.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1254)
04
Липень
 
Інтерв’ю
 
ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ

ЗАКЛАД ВИЩОЇ ОСВІТИ – ЯК ОСНОВА СОЦІАЛЬНОЇ СТАБІЛЬНОСТІ ТА ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ


РУБРИКИ


Передплата





ЩОРОКУ ПЕРШОЇ НЕДІЛІ ВЕРЕСНЯ УКРАЇНЦІ ВІДЗНАЧАЮТЬ ДЕНЬ ПІДПРИЄМЦЯ

Шановні підприємці!

Вітаю вас з професійним свя­том!

Заповзятливість – цінна якість людини. І зараз у період воєн­ного стану, коли порушені ста­лі економічні зв’язки, напра­цьовані роками важкої праці, вам знову доводиться робити надзусилля, щоб отримати економічний результат, запус­тити виробництво на новому місці, створити нові робочі місця і логістичні ланцюжки.

Країна вірить у своїх підпри­ємців, які поєднуючи блискучі здібності з наполегливою пра­цею не лише заробляють собі на життя, а й фінансово та ма­теріально підтримують ЗСУ, наближаючи нашу Перемогу.

Ви даєте роботу тисячам лю­дей і в той же час доводите всім, хто сумнівається в своїх здібностях: «Бізнес по зубах кожному! Не важливо, що і хто ти, важливо – йти до своєї мети до кінця».

Професія підприємця – осо­блива праця. Ви важливі люди, які беруть участь безпо­середньо у формуванні еконо­мічного ладу і демократично­го суспільства.

Бажаємо успіхів кожному під­приємцю, вдалих вам угод, на­дійних партнерів і щоб удача та надія ніколи не полишали Вас, щоб Ви були спроможні постійно ставити перед собою нові цілі й неодмінно домага­тися грандіозних перемог у своїй діяльності. Нехай у Ва­шій родині буде тепло та зати­шок, а Ваша плідна праця за­вжди буде запорукою добробу­ту Ваших рідних.

ГРИГОРІЙ ОСОВИЙ, ГОЛОВА ФПУ

 

Шановні підприємці!

Уже традиційно у першу неді­лю вересня у нашій країні від­значається День підприємця!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Підприємці – це сміливі, рішу­чі, ініціативні люди, які ство­рюють умови для власного до­бробуту і процвітання рідного краю та країни. Бути підпри­ємцем – це особлива праця і покликання, де успіх зале­жить від власних сил, розуму та вміння будувати бізнес. Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існуван­ня нашого суспільства. Наразі дуже складно бути підприєм­цем, але Ви є, були і обов'язково будете! Бо саме Ви, підприємці, є основою країни!

Вже другий рік це свято ми відзначаємо у час нових небу­валих випробувань, оскільки агресія росії зачепила всі сфе­ри бізнесу та спонукає думати по-іншому та швидко змінюва­ти підходи до діяльності.

Сьогодні, попри війну, біль­шість з Вас продовжують свою роботу, зберегли робочі місця, незважаючи на щоденні ви­клики, пов'язані з ускладне­ною логістикою та безпекови­ми загрозами для бізнесу, на­віть створююте нові робочі місця, чим надаєте тисячам людей в нашій країні надію на подальше гідне життя.Завдя­ки зусиллям бізнесу сьогодні майже в усіх куточках Украї­ни є товари першої необхіднос­ті та продукти харчування.

Багато підприємців поповни­ли ряди ЗСУ, займаються ак­тивною волонтерською діяль­ністю та допомогають нашим захисникам боронити рідну неньку Україну від окупантів!

За це Вам велика ПОДЯКА!

Щира вдячність Вам за те, що в нелегкий для України час продовжуєте надавати допо­могу заради спільної перемоги над ворогом!

Бажаю Вам невичерпної стій­кості, енергії, натхнення і здій­снення задумів, мудрості у справах, добра та добробуту Вам і Вашим родинам!

В ці складні для України часи щиро бажаю кожному миру в душі, країні та найшвидшої перемоги над ворогом!

Слава Україні!

З великою повагою,

ТЕТЯНА ЯСЬКО, ГОЛОВА ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ПРОФСПІЛКИ ТОРГІВЛІ

25.09.2023



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

10.07.2024 21:02

08.07.2024 20:16

08.05.2024 21:25

08.05.2024 21:01

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання