« на головну 29.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





17 ВЕРЕСНЯ – ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА ЛІСУ

Шановні працівники лісового господарства, лісової та деревообробної промисловості України!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята!

Ліс – безцінний дар природи. Ви виконуєте важливу місію по його збереженню і відтворенню, вміло, з любов’ю господарюєте і дбаєте про екологію. Завдяки до­свіду і професіоналізму деревообробників, працівників меблевих підприємств задовольняються потреби споживачів у різноманітних товарах із деревини.

Прийміть подяку за вашу щоденну сумлінну працю і служіння обраній справі.

Бажаю вам міцного здоров’я, сил, наснаги та нових трудових успіхів. Нехай у ва­ших родинах завжди буде щастя, радість і достаток!

З повагою

Григорій ОСОВИЙ,

Голова Федерації профспілок України


Шановні члени галузевої профспілки – працівники деревообробних та меблевих підприємств і організацій, ветерани, які на заслуженому відпочинку, учні та студенти навчальних закладів лісових галузей!

Від імені Центрального комітету Профспілки працівників лісових галузей України щиро вітаю вас із професійним святом – Днем працівника лісу.

Прийміть щиру подяку за вашу сумлінну працю, професіоналізм та високу якість роботи.

У цей святковий день зичимо вам, вашим сім’ям вагомих успіхів та впевненості у завтрашньому дні, нових здобутків на професійній ниві, міцного здоров’я, щастя, добробуту, щасливої долі, наснаги й успішної реалізації ваших задумів, благопо­луччя вашим рідним та близьким. Нехай все створене вашими руками довго й на­дійно служитиме людям. Мирного неба над головою, оптимізму та віри в май­бутнє процвітання нашої галузі!

З глибокою повагою

Вадим СІБІЛЬОВ,

голова Профспілки працівників

лісових галузей України



Шановні працівники лісу!

Центральний комітет Профспілки працівників лісового господарства України щиро вітає працівників трудових колективів галузі, профспілкових лідерів, профактивістів з нашим професійним святом – Днем працівника лісу. Наші вітання також родинам лісівників, ви­кладачам, студентам лісових університетів і коледжів та учням шкільних лісництв, які обрали благородну професію лісівника.

Профспілка працівників лісового господарства спільно з господарниками постійно тур­буються про поліпшення соціального та правового захисту працівників лісу, своєчасну і гідну заробітну плату, створення здорових і безпечних умов праці, відпочинок та оздо­ровлення працівників та членів їхніх сімей, і більшість трудових колективів державних лі­согосподарських підприємств стабільно працюють протягом багатьох років. Твердо впевнені, що патріотизм та високий професіоналізм українських лісівників дозволять по­долати ті негаразди, які сьогодні виникли в галузі, та підноситимуть українське лісівни­цтво до ще вищого рівня.

Ми висловлюємо глибоку подяку за сумлінну і невтомну працю всім, хто сьогодні тру­диться на лісогосподарській ниві, а також ветеранам, які присвятили частину свого жит­тя цій благородній справі. Нехай мир, добробут та порозуміння в нашому суспільстві ста­нуть запорукою процвітання лісової галузі України.

Низький уклін вам та найтепліші побажання міцного здоров’я та щастя, сімейного благополуччя й достатку, успіхів і всіляких гараздів. Нехай негоди обходять наші ліси і ваші оселі, а всі мрії і бажання збуваються. Зі святом!

Степан КРИВОВ’ЯЗИЙ,

голова Профспілки працівників

лісового господарства України

19.09.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці

УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів








 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання