« на головну 25.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

СПОРТ, ЯК І АРМІЯ, МАЄ БУТИ В АВАНГАРДІ НАШОЇ БОРОТЬБИ!

СПОРТ, ЯК І АРМІЯ, МАЄ БУТИ В АВАНГАРДІ НАШОЇ БОРОТЬБИ!

10 вересня в Будинку профспілок ФПУ і Всеукраїнська профспілка спортсменів, працівни­ків сфери фізичної куль­тури і спорту, молодіж­ної політики та націо­нально - патріотичного виховання провели уро­чисте зібрання, присвя­чене Дню фізичної куль­тури і спорту в Україні.

У заході взяли участь відо­мі спортсмени, заслужені тре­нери, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, народні депутати, ветерани, молодь та шану­вальники спорту.

З вітальним словом до учасників звернувся заступ­ник Голови ФПУ Володимир Саєнко, який відзначив заслу­ги спортсменів, які у воєнний час продовжують тренуван­ня, примножують спортивні здобутки.

В урочистій атмосфері від­булося вшанування україн­ських спортсменів, тренерів, ветеранів спорту. У церемонії нагородження взяли участь голова Всеукраїнської проф­спілки спортсменів, праців­ників сфери фізичної культу­ри і спорту, молодіжної полі­тики та національно-патріо­тичного виховання Сергій Би­зов, голова Профспілки пра­цівників культури України Людмила Перелигіна, відомі спортсмени: олімпійська чем­піонка, віце-президент Укра­їнської федерації спортивної гімнастики Стелла Захарова, олімпійський чемпіон, прези­дент Федерації гандболу України Андрій Мельник, срібний призер олімпійських ігор із дзюдо Руслан Машу­ренко.

ПРЕС-ЦЕНТР ФПУ

 

ПРЯМА МОВА

ВОЛОДИМИР САЄНКО

заступник Голо-ви ФПУ

(З ВИСТУПУ НА ЗІБРАННІ)

В ійна дуже скоро закінчиться, і Перемога буде за нами. А після війни доведеться розбу­довувати і ставити на ноги держа­ву, вирішувати дуже багато побу­тових проблем. Складні моменти виникатимуть у кожного з нас. І дуже складно відстоювати свої права поодинці. У всьому світі немає більш ефективного інструменту захисту трудових прав громадян, ніж профспілка. Що в США, що в Європі без узгод­ження з профспілками не розглядається жоден соціально важливий закон.

Попри критику, українським профспілкам вдалося об’єднати разом представників практично всіх галузей – від шахтарів до освітян. І сьогодні наші лави попо­вняться новими талановитими людьми – вами. Тут зібралися представники різних видів спорту, і ви розумієте, як важливо діяти однією командою. А коли ми всі – спортсмени, медики, шахтарі та представники інших галузей згуртуємося навколо одного цен­тру, то створимо таку потужну силу, яку не здолає ніхто. З якою будуть рахуватися і депутати, і міністри, і Президент.

 

БЕЗ СТРЕСУ І ПОВІТРЯНИХ ТРИВОГ

На жаль, в Україні, з огляду на не­безпеки, проводити літнє дитяче оздоровлення відповідним чином було неможливо. Тож адміністра­ція і профком ПМГУ ТОВ «Межирі­ченський гірничо - збагачувальний комбінат» та ТОВ «Валки - Ільменіт» придивилися до інших локацій.

Обрали сонячну Болгарію, а саме ди­тячий табір Royal Holiday Camp . І не по­шкодували! Звітуючи мамам і татам про своє перебування в закордонній оздоровниці, діти із захватом розпові­дали про море, сонце і різноманітні роз­ваги.

Варто зазначити, що батьки – працівни­ки підприємств, члени ПМГУ, оплачували 30% суми, залишок коштів компенсувався з профспілкового бюджету. Усі витрати із забезпечення транспортом, організаційного та медичного супроводу маленьких відпо­чивальників взяла на себе адміністрація.

ПРЕС-ЦЕНТР ПМГУ, ЗА ІНФ. ТЕТЯНИ СТРЕЛКОВСЬКОЇ

 

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ ІЗ ШАШОК

10–11 вересня відбувся чемпіонат ГО «ВФСТ «Україна» з шашок-64 серед тру­дящих промисловості, транспорту та соціально-побутової сфери. Змагання проходили в форматі онлайн на порталі playok . com . У загальнокомандному заліку місця розподілилися наступним чином: І місце – команда Львівської області, ІІ місце – команда Одеської області, ІІІ місце – команда Харківської області.

02.10.2022



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання