« на головну 28.03.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1246)
07
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

Профспілка культури всімнадцяте зібрала журналістів на турнір

Профспілка культури всімнадцяте зібрала журналістів на турнір

У м. Ужгороді відбувся 17-й турнір з міні-футболу серед команд засобів масової інформації, який його за­сновник – Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури проводила спільно з об­ласною організацією Національної спілки журналістів України, Федерацією футболу Закарпаття та облас­ним відділенням Національного олімпійського комітету.

Н а урочистій церемонії відкриття турніру журналістів вітали голова оргкомітету, голова обласної проф­спілкової організації працівників культури Наталія Товтин, перший заступник голови облдержадміністрації, голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, голо­ва обласної організації Національної спілки журналістів України Віталій Мещеряков, за­ступник голови облпрофради Василь Захарець.

Після проведення поєдинків у двох підгру­пах право виборювати почесний трофей завою­вали минулорічні фіналісти турніру – команди газети «Спорт тайм» та футбольного сайту «Лоб­да». Видовищний поєдинок завершився бойовою нічиєю – 1:1, а в серії післяматчових пенальті кращими виявилися футболісти команди «Лоб­да». Таким чином, їм вдалося реваншуватися у своїх суперників за минулорічну поразку.

Поєдинок за «бронзу» між збірною інформа­ційних підрозділів Ужгородського національ­ного університету «Журфак юнайтед» та ко­мандою журналістів м. Берегово приніс пере­могу футболістам з обласного центру – 2:0.

Усі команди-учасниці по завершенню тур­ніру було нагороджено грамотами, матеріаль­ною винагородою та пам’ятними призами ор­ганізаторів, а гравців команд-призерів – меда­лями і дипломами. А перехідний красень-ку­бок команді футбольного сайту «Лобда» (тре­нер Тарас Галушка) на урочистій церемонії закриття турніру вручила голова обласної профспілкової організації працівників куль­тури Наталія Товтин.

Цінні подарунки учасникам турніру також вручив голова обласного відділення НОК України Іван Риляк. Призи в номінаціях від голови облас­ної організації Національної спілки журналістів України Віталія Мещерякова отримали Віталій Коціпак («Спорт тайм») як кращий воротар та Ян Рогач («Лобда») як кращий гравець турніру.

СЕРГІЙ БАРАНЧИКОВ,

СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ «ПВ»

 

У Калгарі поповнили медальний запас


17 червня у канадському міс­ті Калгарі завершився цьогоріч­ний чемпіонат світу з класичного пауерліфтингу серед дорослих, юніорів та юнаків. За підсумками змагань у сумі трьох вправ в ак­тиві української збірної п’ять на­город – по дві золоті та бронзові медалі й одна срібна.

Н а найвищу сходинку п’єдесталу пошани зійшли наші юні пауер­ліфтери – Тетяна Щавінська (47 кг), яка стала найсильнішою се­ред юніорів, оновивши принагід­но європейський рекорд у сумі та рекорд світу в жимі лежачи, а також Антон Бирук (93 кг) се­ред юнаків, який зібрав «малі золоті» нагороди в кожній з трьох вправ.

Срібна нагорода за сумою трьох вправ в активі ще однієї юніорки – Софії Рудь (63 кг). Вона також встановила новий європейський рекорд у тязі.

Бронзові медалі за сумою трьох вправ здобули Ігор Оробець (105 кг) та Катерина Ткачук (63 кг).

Відзначимо також Станіслава Здробилка (83 кг, юніори). Він показав найкращий резуль­тат у жимі лежачи і здобув «мале срібло» в при­сіданні зі штангою, але так і не взята початко­ва вага в тязі не дозволила йому підкорити п’єдестал пошани за сумою триборства.

Так само близьким до подіуму був Олексій Вишницький (120 кг, дорослі). В його активі дві «малі бронзи», які він виборов у присідан­ні та тязі, але «нуль» у жимі.

ВОЛОДИМИР ПОЛЄТАЄВ, СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ «ПВ»

 

Веселі профспілкові старти – 2018

За доброю традицією, рада Ки­ївської міської профспілки пра­цівників агропромислового комплексу, з метою пропаган­ди здорового способу життя (як відомо, в здоровому тілі – силь­ний профспілковий дух), прове­ла 2 червня на Трухановому ост­рові, на базі дитячо-юнацької спортивної школи «Буревісник» спортивно-розважальні заходи «Веселі профспілкові старти».

П рограмою свята були передбачені індивідуальні змагання серед жі­нок і чоловіків: «Стрибки в мішку», «Баскетбольний снайпер», «Фут­больний снайпер», «Літаюча таріл­ка», «Хокеїст», «Концепт-2» (вправи на тренаже­рах з академічного веслування). Паралельно відбувались змагання з пляжного волейболу.

Наші спілчани мали змогу прийти на спор­тивне свято із своїми родинами, в тому числі з дітками. Тому для спокою батьків і на радість дітлахам на базі працювали аніматори.

У спортивно-розважальних заходах взяли участь понад 250 осіб з 22 первинних профспіл­кових організацій, зокрема з Мінагрополіти­ки, ПрАТ «Київський маргариновий завод», ПрАТ «Імперіал Тобакко Продакшн Україна», ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Ро­шен», ПрАТ «Київський ЗБН «Росинка», ПрАТ «Оболонь», ПрАТ «Карлсберг Україна» (м. Київ), ПАТ «Київхліб», група компаній «Пет Рус», ДУ «Центральна фітосанітарна ла­бораторія», низки державних наукових закла­дів агропромислового спрямування. Учасни­ків змагань привітала голова ради Профспіл­ки Ольга Іванівна Лопата.

Численні учасники продемонстрували гар­ну спортивну форму, завзятість та активну волю до перемоги. Як у таких випадках ка­жуть, переможених в такій атмосфері бути не може. Тим не менш, відзначимо призерів зма­гань в олімпійській дисципліні – пляжному волейболі. Перше місце тут виборола команда ДО «Комбінат «Прогрес», другими фінішували представники державного НДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної екс­пертизи, а замкнули чільну трійку спортс­мени Інституту захисту рослин НААН.

СЕРГІЙ ГЕРУС,

СПЕЦІАЛЬНО ДЛЯ «ПВ»

25.06.2018



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

24.12.2023 14:26

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання