« на головну 20.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1247)
21
Березень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

ПОШТОВИКИ ПОЛТАВЩИНИ – ПЕРЕМОЖЦІ ГАЛУЗЕВОЇ СПАРТАКІАДИ

ПОШТОВИКИ ПОЛТАВЩИНИ – ПЕРЕМОЖЦІ ГАЛУЗЕВОЇ СПАРТАКІАДИ

  Традиційно, золотаво - багряний вересень збирає на спортивне свято працівників поштового зв’язку з усіх куточків нашої кра­їни. От і цьогоріч з 21 по 23 вересня на березі Чорного моря, в смт Затока Одеської області проходила ХІІ Всеукраїнська спартакіада працівників ПАТ «Укрпошта».

М альвіна ХРИПКО,

голова П олтавської обласної організації п рофс п ілки п рацівників зв язку , с п еціально для «П В »

В ершини насправді підкорюють сміливі, наполегливі, згуртовані та цілеспря­мовані. Якраз такими і є спортсмени – виробничники з Полтавської команди, які другий рік поспіль стали чемпіонами Всеукраїнської спартакіади праців­ників ПАТ «Укрпошта», раніше записавши собі до активу одну бронзову та чо­тири срібних звитяги.

Все це не просто навіть уявити:

Напруга, нерви й низка хвилювань.

Хіба немає ще чогось, про що ти мусиш думати

Й не краять серце успіхом змагань.

Але лиш той поспівчуває, зрозуміє,

Хто кожною клітинкою душі

Надію береже, страждає і боліє

За успіхи чужі, неначе за свої.

А хвилювань насправді чужих не буває. Вони всі наші, об’єднані єдиною метою, коли кожен налаштований на успіх і на перемогу в змаганнях, як свою, так і команди. Як не буває багато радощів, адже нова перемога приносить нові відчуття незвіданого задо­волення та безмежної гордості за успіх своєї команди та своєї дирекції.

Усі поштовики Полтавщини шлють свої вітання і щиру вдячність нашим спортсме­нам-виробничникам:

Прохору Пугачу – водію групи механізації ЦПЗ № 3 м. Лубни (ЦВПЗ Лохвиця), капіта­ну команди, багаторазовому чемпіону і цьогорічному переможцю з настільного тенісу серед чоловіків;

Едуарду Сульниченку – листоноші із супроводу пошти ЦОП Полтавської дирекції, ба­гаторазовому чемпіону і цьогорічному переможцю у ваговій категорії понад 90 кг з ги­рьового спорту;

Василю Перепелиці – листоноші ВПЗ Висока Вакулівка Козельщинського району ЦПЗ № 2 м. Кременчук, який другий рік поспіль займає друге місце у грі в шашки серед чоловіків;

Оксані Микитенко – головному бухгалтеру обласної організації профспілки працівни­ків зв’язку Полтавської дирекції, яка здобула третє місце в легкій атлетиці – кросі 500 м серед жінок після 35 років;

Роману Вітеру – заступнику начальника ЦПЗ № 2 м. Кременчук за четверте місце у грі в дартс;

Ігорю Волкодаву – інженеру-програмісту ВІТ Полтавської дирекції за четверте місце з легкоатлетичного кросу на 1000 м серед чоловіків віком до 35 років.

І особливо ‒ директору Полтавської дирекції Андрію Рижову , який як керівник коман­ди не тільки постійно перебував поруч і надавав практичну допомогу учасникам зма­гань, та ще й здобув перше місце серед керівників дирекцій у змаганнях з дартсу.

Спасибі, наші рідні, за свято, за ті подаровані незабутні хвилини радощів. Ми пиша­ємося вами – нашими чемпіонами і щиро дякуємо за жадану перемогу. Принагідно висловлюємо сердечну вдячність організаторам спортивного дійства поштовиків ‒ Генеральній дирекції ПАТ «Укрпошта» та Об’єднаній профспілковій організації, нашим партнерам ФСТ «Спартак».

А також з нагоди Всесвітнього дня пошти, який відзначається 9 жовтня, вітаємо Голо­вну пошту країни, Профспілку поштового зв’язку, всіх працівників – колег поштової га­лузі і, звичайно ж, усіх спортсменів-виробничників, з нашим професійним святом. Зи­чимо міцного здоров’я, злагоди та добра, миру та спокою у нашій державі, плідної пра­ці, вагомих здобутків і нових злетів у спорті!

 


У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ДЮСШ № 2 НОВЕ МІНІ-ФУТБОЛЬНЕ ПОЛЕ

До Дня міста Хмельниць­кого, який відсвяткували 23–24 вересня, у Півден­но-західному мікрорайоні обласного центру по ву­лиці Тернопільській, 34, для дитячо-юнацької спортивної школи № 2 було відкрито ще одне мі­ні-футбольне поле із штучним покриттям.

Валерій МАРЦЕНЮК,

спеціально для «ПВ»

З цієї нагоди на спортив­ному майданчику відбу­лися урочистості, де те­пло привітав присутніх міський голова Олександр Симчишин. Олександр Сергі­йович вручив футбольні м’ячі вихованцям відділення футза­лу Хмельницької ДЮСШ № 2 і побажав успіхів у подальшій спортивній роботі.

Також на святі дуже яскраво виступили юні гімнастки від­ділення художньої гімнасти­ки та продемонстрували свою майстерність володін­ня м’ячем вихованці відді­лення футзалу спортивної школи.

До слова, на майданчику створено всі умови для за­нять спортом не тільки вдень, а й у вечірню пору. Та­кож є можливість займатися настільним тенісом та сило­вими вправами.

 


КИЇВСЬКИЙ МАРАФОН: ОСОБИСТІ ТА НАЦІОНАЛЬНІ РЕКОРДИ, І… ТРАГІЧНИЙ ВИПАДОК

Минулої неділі в столиці відбув­ся VIII міжнародний Київський марафон. Загалом на головній площі країни – майдані Неза­лежності зібрались близько 10 тис. бігунів з 52 країн світу, а на старт головної дистанції 42,195 км вийшла рекордна кількість учасників – 1142 марафонці.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

П ереможцем марафону став професійний легкоатлет з м. Артемівська Артем Під­дубний, який подолав 42,195 км з часом 2:24,20. На Wizz Air Kyiv City Marathon Артем покра­щив свій власний рекорд на 2 секун­ди. Перші 20 км Піддубний біг з від­ставанням в 1 хвилину від торіш­нього переможця марафону Олега Ліщишина. На половині дистанції Артем та Олег порівнялися, а потім Піддубний вирвався в лідери, а Лі­щишина наздогнав Анатолій Бон­даренко, який, у результаті, фіні­шував другим з часом 2:30,35. Пере­можець торішнього марафону здо­лав фінішну пряму шостим, про­гравши лідеру 16,04 хвилини.

«На початку дистанції я боровся за першість з торішнім перемож­цем. На перших 10 км ми мінялися позиціями на дистанції, але я себе контролював і чекав, коли він уто­миться. А вже після 30-го км дис­танції я зрозумів, що поряд нікого немає, і усвідомив, що можу вигра­ти», – ділиться враженнями пере­можця офіційний сайт Федерації легкої атлетики України.

Серед жінок запеклої конкурен­ції на головній дистанції не було. З перших хвилин у лідери вирва­лась Ірина Масник з м. Тернополя, що стала переможницею марафо­ну серед жінок, здолавши дистан­цію за 2:48,13. Друга у підсумково­му протоколі – Олена Макаревич фінішувала з понад 20-хвилинним відставанням (3:08,42).

На цьогорічному Wizz Air Kyiv City Marathon було встановлено й кілька національних рекордів Гін­несса. Так, уперше в Україні півма­рафонську дистанцію (21,0975 км) здолала 7-річна спортсменка Ніколь Князєва. А Юлія Черніцька взагалі стала першою мамою в Україні, яка здолала півмарафон разом з донька­ми-двійнятами у візочку.

Однак, на жаль, святковий на­стрій від справжнього спортивного свята був затьмарений фатальним випадком на 10-кілометровій дис­танції: попри всі зусилля медиків не вдалося врятувати життя терно­полянина Віктора Малюти. Орга­нізатори заходу пообіцяли надати його родині фінансову допомогу.

16.10.2017



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання