« на головну 26.04.2024
Архів номерів  •  Актуальний номер » (1248)
04
Квітень
 
Інтерв’ю
 
ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»

ВІКТОРІЯ СІРЕНКО: «КОЖЕН З НАС, ЯК МОЖЕ, ВНОСИТЬ СВІЙ ВНЕСОК, НАБЛИЖАЮЧИ ПЕРЕМОГУ»


РУБРИКИ


Передплата





Статті Спорт

ОСВІТЯНИ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ ШАХІСТІВ

ОСВІТЯНИ ВИЗНАЧИЛИ НАЙКРАЩИХ ШАХІСТІВ

Минулої суботи завершили­ся всеукраїнські змагання із шахів серед педагогічних працівників – членів проф­спілки, організовані ЦК Профспілки працівників освіти і науки України. У за­ході взяли участь понад 70 осіб у складі 13 команд, де­легованих організаційними ланками профспілки.

За інформацією ЦК Профспілки працівників освіти і науки України

За підсумками трьох днів все­українських змагань пере­можцями у командному залі­ку визнано команду Одеської області, яку було урочисто нагоро­джено дипломом, кубком та грошо­вою премією у розмірі 4500 гривень, а учасників – дипломом та золотою медаллю. «Срібло» здобула коман­да Житомирської області (нагоро­джена дипломом, кубком та грошо­вою премією у розмірі 3500 гри­вень), «бронза» – у команди міста Києва, яка отримала диплом, кубок та грошову премію у розмірі 3000 гривень.

В особистому заліку серед жінок перемогу здобула представниця Житомирщини Тетяна Дяченко, за нею фінішувала Ірина Петрова з ко­манди столиці, третьою стала Леся Кручак із Житомирської області. Серед чоловіків в особистому залі­ку перше місце здобув Афлатун Ма­медов з Одеської області, другим став його земляк Роман Тисевич, а «бронза» у Віктора Ломакіна з ко­манди Кіровоградської області. Пе­реможців нагороджено дипломами, медалями та подарунками від ЦК профспілки.

Примітно, що головна суддів­ська колегія, за пропозицією пред­ставників команд, прийняла рі­шення про додаткове визначення та нагородження в особистому за­ліку за кращі показники на дошках серед чоловіків та жінок. Тож усі переможці на дошках отримають дипломи ЦК профспілки працівни­ків освіти і науки: серед жінок – Те­тяна Дяченко із команди Житомир­ської області за найуспішніший ви­ступ на другій дошці, Ірина Петро­ва із команди м. Києва – на першій дошці; серед чоловіків Афлатун Мамедов з Одещини – на третій чо­ловічій дошці, Владислав Рогоз із команди Сумської області – на дру­гій чоловічій дошці, Роман Тисе­вич з Одеської області – на першій дошці.

Урочисту церемонію закриття змагань проводили заступник голо­ви Профспілки працівників освіти і науки України, голова оргкомітету з підготовки та проведення змагань Любов Гарбаренко, головний суддя змагань Юрій Пепа, представник Федерації шахів України Юрій Гнип і члени головної суддівської команди.

Профспілка працівників освіти і науки України висловлює подяку організаціям-партнерам Федерації настільного тенісу України, Гро­мадській організації «Шаховий центр» і колективу ДПЗОВ «Пуща-Водиця» за співпрацю та підтримку в проведенні змагань.

 

«ЗОЛОТИЙ М’ЯЧ» – УЧЕТВЕРТЕ В РОНАЛДУ

У понеділок стали відомі ре­зультати визначення найкра­щого гравця 2016 року за вер­сією авторитетного видання France Football. Учетверте в своїй кар’єрі «Золотий м’яч» отримає форвард мадрид­ського «Реала» та збірної Пор­тугалії Роналду.

Володимир ПОЛЄТАЄВ,

спеціально для «ПВ»

У результаті цьогорічного опитування навряд чи дово­дилося сумніватися, адже в минулому футбольному се­зоні Кріштіану демонстру­вав традиційно високий рі­вень гри, а крім того, ще й виграв Лігу чемпіонів у складі «Реала» і тріумфував на чемпіонаті Європи зі збірною Португалії. У 55 матчах за рік Роналду забив 51 гол і зробив 17 результа­тивних передач.

У голосуванні португаль­ський голеадор здобув 745 голосів респондентів, більш ніж удвічі випередивши основного конкурента на­падника «Барселони» та ар­гентинської збірної Ліонеля Мессі (316 голосів). «Брон­зовим» призером у цього­річному рейтингу France Football став форвард ма­дридського «Атлетіко» і на­ціональної команди Франції Антуан Грізманн.

Раніше КріРо отримував по­чесну нагороду у 2008, 2013 і 2014 роках. Урочиста це­ремонія вшанування за під­сумками 2016 року відбу­деться у січні.

 

НОВАЧКИ ЗІЙШЛИ НА П’ЄДЕСТАЛ

У спортивній залі Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького відбувся тра­диційний, восьмий по ліку, волейбольний тур­нір, присвячений Дню працівників сільського господарства. За нагороди змагань вступили у боротьбу колективи Черкащини та сусідньої Київщини.

За інформацією Федерації профспілок Черкаської області

Від профспілок учасників змагань вітав голова Федерації профспілок Черкаської області Пе­тро Шевченко. А після завершення офіційної церемонії відкриття турніру впродовж шести годин точилася видовищна й напружена боротьба учас­ників змагань.

Перемогу святкувала дружня команда «Маїс» (почесний президент групи компаній «Маїс» С.М. Терещук), керів­ництво якої взяло на себе матеріальні витрати на прове­дення змагань. Друге місце посіла команда – новачок турніру з Маньківського району (незмінним учасником турніру, до сло­ва, є колектив Миронівського КПХ). Спонсору­вала поїздку маньківчан до обласного цен­тру керівник Фермерського господарства «Червона кали­на – С» із с. Нестерівка Н.В. Стецюк, яка особисто су­проводжувала земляків й активно вболівала за них. Тре­тє місце дісталося чорнобаївцям.

Проте переможених на турнірі не було. Переможців і призерів змагань традиційно було відзначено медаля­ми і грамотами, а всі без виключення учасники турніру скористалися можливістю проявити спортивну май­стерність і отримати задоволення від спілкування з колегами.

16.12.2016



ДОДАТИ КОМЕНТАР 2000
Ваше ім'я:
Коментар:
  введіть цифри на картинці
УВАГА!

З метою підвищення попиту на газету "Профспілкові вісті" редакція прийняла рішення припинити практику розміщення повного чергового номеру у pdf-форматі на власному сайті. Натомість обмежитися публікацією першої сторінки та анонсів найрезонансніших матеріалів. Пропонуємо читачам передплачувати видання. З умовами передплати можна ознайомитися у розділі ПЕРЕДПЛАТА.

НОВИНИ

05.04.2024 21:44

22.03.2024 19:35

15.03.2024 18:49

15.03.2024 18:46

10.02.2024 18:02

10.02.2024 18:01

10.02.2024 17:58

10.02.2024 17:48

12.01.2024 20:50

12.01.2024 20:49

Усі новини


Опитування

Якою б Ви хотіли бачити улюблену газету "Профспілкові вісті" надалі?

Традиційною паперовою, друкованою
- 0 %
Новітньою електронною (виключно в інтернеті за передплатою)
- 0 %
Змішаною (відкриття передплати на електронну версію при збереженні паперово-друкованого формату)
- 0 %
Усього: голосів






 

Профспілкові ВІСТІ, 1990-2023©

01042, Украіна, м. Київ
Майдан Незалежності, 2
Тел/факс: 528-70-49
Використання матеріалів сайту дозволяється за умови посилання